Manisaspor'dan İfade Tepkisi - Son Dakika
Spor

Manisaspor'dan İfade Tepkisi

Manisaspor yönetimi, Başkan Kenan Yaralı'nın, futbolda şike ve teşvik davasında verdiği ifadenin bazı basın organlarında çarpıtılarak aktarıldığını, bu kurumlara karşı yasal işlem başlatılacağı açıkladı.

03.05.2012 14:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisaspor yönetimi, Başkan Kenan Yaralı'nın, futbolda şike ve teşvik davasında verdiği ifadenin bazı basın organlarında çarpıtılarak aktarıldığını, bu kurumlara karşı yasal işlem başlatılacağı açıkladı.

Kulüp resmi sitesinde yapılan açıklamada, Hakim Mehmet Ekici ile Kenan Yaralı arasında geçtiği iddia edilen konuşmanın hayali olduğu belirtilerek şu görüşe yer verildi.

"Futbolda şike iddialarına yönelik Özel Yetkili İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi'nce görülen davanın 13. duruşmasında Başkanımız Kenan Yaralı'nın verdiği ifadenin ardından bazı ulusal ve yerel medyada, "Manisaspor Başkanı Kenan Yaralı'ya, Hakim Mehmet Ekinci'nin, (Hikmet Karaman size Trabzonspor'un teşvik primini anlattı mı?) şeklinde soru yönelttiği ve Yaralı'nın da (Evet anlattı) yanıtını verdiğı şeklinde tutarsız, bir çok kişi ve kurumu suçlayan haberler yer almıştır. Davadaki bütün ifadeler kayıt altındadır. Söylenenlerin harfi harfine resmi kaydının yapıldığı bir mahkeme sürecinde ortaya atılan, hiçbir aslı olmayan bu haberler, zor bir dönemin yaşandığı Türk futbolunda yeni bir sayfanın açılmasına engel olmaktadır. Bu haberleri yapan ve yayınlayan zihniyet, Türk futbolunun ve Manisaspor Kulübü'nün içinde bulunduğu hassas dönemden, haksız çıkar elde etme peşinde olan, güven ortamının yeniden oluşturulmasını istemeyen zihniyettir. Türk futbolunu ve Manisaspor Kulübü'nü daha fazla zor duruma düşürmek isteyen bir kesim tarafından Başkanımız Kenan Yaralı'nın ifadeleri şeklinde gösterilen haberleri yapan kişi ve kurumlara karşı hukuki süreç başlatılacaktır ve Yüce Türk adaleti önünde gerçekler ortaya çıkacaktır."

MHÖ(YC/Aİ) - Manisa

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Manisaspor'dan İfade Tepkisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement