Manisaspor'dan Kötü Prova - Son Dakika
Güncel

Manisaspor'dan Kötü Prova

Manisaspor\'dan Kötü Prova

Ptt 1'inci Ligi'nin yeni takımlarından Manisaspor, Davraz kampında oynadığı ilk hazırlık maçında 2'nci Lig ekiplerinden Etimesgut Belediyespor'a 1-0 yenilmekten kurtulamadı.

21.07.2016 11:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ptt 1'inci Ligi'nin yeni takımlarından Manisaspor, Davraz kampında oynadığı ilk hazırlık maçında 2'nci Lig ekiplerinden Etimesgut Belediyespor'a 1-0 yenilmekten kurtulamadı.

2 AYRI KADRO

Davraz Sirene Otel'in sahasında yapılan karşılaşmada siyah beyazlı ekip Yağızcan (Dk. 46 İsmail), Kağan (Dk. 46 Göksu), Erman (Dk. 46 Dimov), Ümit (Dk. 46 Nuri), Mert (Dk. 46 Berk), Hakan (Dk. 46 Metin), Gutierez (Dk. 46 Savaş), Alper (Dk. 46 Berkay), Mtshali (Dk. 46 Uğur), Julio (Dk. 46 Mertan) (Dk. 76 Bakaki) ve Gökdeniz'den (Dk. 40 Bahattin) kurulu kadrosuyla mücadele ederken tek gol, 6'ncı dakikada Etimesgut Belediyesporlu Koray'dan geldi.

"FUTBOL ÖNEMLİYDİ"

Karşılaşmanın ilk yarısında genç ve denenmeye gelen futbolcularla mücadele ettiklerini, 2'nci yarıda asıl kadronun görev yaptığını dile getiren teknik direktör Mehmet Altıparmak, sonuçtan öte sergilenen futbolun önemli olduğunu söyledi. Mehmet Altıparmak, maçı değerlendirirken şöyle konuştu:

"İSTEK VE ARZU MEMNUN ETTİ"

"İlk devre düşündüklerimizi sahaya yansıtma konusunda çok başarılı olduğumuz söylenemez. Ancak 2'nci yarının büyük bölümünde oyun üstünlüğü bizdeydi. Neredeyse hiç taktik çalışması yapmadan bu müsabakayı oynadık. Her şeye rağmen futbolcuların mücadelye gücü, istek ve arzuları bizi memnun etti."

2 ARJANTİNLİ DENENİYOR

Manisaspor, hazırlık maçını oynadığı Keçiören Belediyespor'la karşısında 2 Arjantinli futbolcu denedi. Teknik direktör Altıparmak, River Plate B Takımı'dan kanat oyuncusu Julio Zuniga ve Newells old Boys U19 Takımı'ndan orta saha oyuncusu Elias Gutierrez'e Başkent temsilcisi karşısında ilk 45 dakika görev verdi. Yöneticiler, Arjantinli oyuncular hnakkındaki ilk izlenimin olumlu olduğunu, ancak karar verebilmek için bir süre daha izleyeceklerini söyledi.

GÖKDENİZ KONTROL EDİLECEK

Bu arada müsabakanın 40'ıncı dakikada kasığından sakatlanarak yerini Bahattin'e bırakan Gökdeniz'in durumunun yapılacak kontrollerden sonra netlik kazanacağı açıklandı.

YENİ KAPTAN NURİ

Yeni sezon hazırlıklarını Davraz kampında sürdüren Manisaspor'da takım kaptanlığı görevi Nuri Terliksiz'e verildi. Yönetim ve teknik heyetin yaptığı ortak değerlendirme sonucu yeni transferlerden Berkay Samancı ise ikinci kaptan oldu.

BATUHAN'DA GELDİ

Kaleci Bayram Olgun'un ayrılmasından sonra Denizlispor'dan İsmail Şahmalı'yı transfer eden siyah beyazlılar, U21 Takımı'nın genç file bekçisi Batuhan Sayan'ı da Davraz'a getirterek kamp kadrosuna dahil etti. Yönetimin kaleye tecrübeli bir isim daha almak için görüşmelerini sürdürdüğü bildirildi.

- Manisa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Manisaspor'dan Kötü Prova - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement