Mansur Yavaş, 3 bine yakın ailenin eczane borcunu kapatacak - Son Dakika
Güncel

Mansur Yavaş, 3 bine yakın ailenin eczane borcunu kapatacak

ABB Başkanı Yavaş, dar gelirli ailelerin ilaca erişimini sağlamak üzere harekete geçti. Yavaş, "Ankara Eczacı Odası ile yaptığımız protokol ile 3 bine yakın hemşehrimizin aileleriyle beraber ilaca erişimini sağlamak amacıyla eczane borçlarını kapatıyoruz" ifadelerini kullandı.

28.04.2022 23:30  Güncelleme: 23:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başkan Mansur Yavaş'tan ilaca erişmekte zorluk yaşayan ailelere sevindiren haber geldi. ABB Başkanı Yavaş, Ankara Eczacı Odası ile imzalanan protokolün detaylarını aktardı.

3 BİNE YAKIN AİLENİN ECZANE BORÇLARI SİLİNECEK

Yavaş sosyal medyada yaptığı açıklamada, "İmkansızlıklar kimseyi sağlık hakkından mahrum etmesin diye harekete geçtik. Ankara Eczacı Odası ile yaptığımız protokol ile 3 bine yakın hemşehrimizin aileleriyle beraber ilaca erişimini sağlamak amacıyla eczane borçlarını kapatıyoruz" dedi.

Mansur Yavaş, 3 bine yakın ailenin eczane borcunu kapatmak için harekete geçti

VATANDAŞLAR MEMNUN

Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş'ın müjdesine olumlu yanıt geldi. Açıklamaya yorum yapan vatandaşlar kararı memnuniyetle karşıladı. Bir vatandaş yaptığı yorumda "Ankara Ankara olalı ne böyle başkan gördü ne böyle hizmet gördü. Çiftçinin yanındasınız, esnafın yanındasınız, hastanın yanındasınız. Kısacası tüm ihtiyaç sahiplerinin her zaman yakınındasınız." ifadelerini kullandı.

ÜCRETSİZ SMA TESTİ UYGULAMASINI BAŞLATMIŞTI

Ankara Büyükşehir Belediyesi, toplumda önemli sağlık sorunlarının başında gelen Spinal Musküler Atrofi (SMA) hastalığı için harekete geçmişti. Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın yeni evlenecek çiftlere SMA testini ücretsiz yapacaklarını açıklamasının ardından teste ilgi yoğun oldu.

Mansur Yavaş, 3 bine yakın ailenin eczane borcunu kapatacak
Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Mansur Yavaş, 3 bine yakın ailenin eczane borcunu kapatacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Mehmet Mehmet: Eczane borcu da nedir yahu. hangi eczane veresiye veriyormuş bizde gidip alalım.sacma sapan reklam lar.bumudur belediyecilik 1 0 Yanıtla
  • Sadullah Nas: eczane de borç mu olur proje mansur kimin oylarıyla orada oturuyorsun 1 0 Yanıtla
  • Salih uslu: O önce asfalt yapsın keçiören mahvolmuş durumda çankaya gıcır gıcır. Resmen ayrımcılık yapıyor. 0 0 Yanıtla
  • Emrah Özcan: Bizim duzcenin baskanida nerde oldugu belli deyil gerci oda muzikli sazli cazli yerleri geziyo oralarda bulabiliyoz halk icin yaptigi bisey yok 0 0 Yanıtla

Advertisement