Mansur Yavaş: "Ankara'mıza 3. Teknoloji Merkezi'miz Techbridge Akademi'yi Kazandırıyoruz" - Son Dakika
Güncel

Mansur Yavaş: "Ankara'mıza 3. Teknoloji Merkezi'miz Techbridge Akademi'yi Kazandırıyoruz"

Ankara Büyük Şehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, “Çağı yakalamış ve gençlere alan açmış bir Başkent miras bırakacağız. Ankara’mıza 3. Teknoloji Merkezi’miz Techbridge Akademi’yi kazandırıyoruz. Gençlerimiz için robotik kodlama, yapay zeka, 3D modelleme, metaverse eğitimi gibi pek çok alanda Ansera'da hizmete başlıyoruz” dedi.

04.06.2022 22:14  Güncelleme: 22:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Büyük Şehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, "Çağı yakalamış ve gençlere alan açmış bir Başkent miras bırakacağız. Ankara'mıza 3. Teknoloji Merkezi'miz Techbridge Akademi'yi kazandırıyoruz. Gençlerimiz için robotik kodlama, yapay zeka, 3D modelleme, metaverse eğitimi gibi pek çok alanda Ansera'da hizmete başlıyoruz" dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Başkent'teki teknoloji merkezlerinin 3'üncüsü olan Techbridge Akademi'nin açılacağını duyurdu. Yavaş sosyal medya hesabından Techbridge Akademi'ye ilişkin detayları anlatan bir video paylaştı. Yavaş, paylaşımına şu notu düştü:

"Çağı yakalamış ve gençlere alan açmış bir Başkent miras bırakacağız. Ankara'mıza 3. Teknoloji Merkezi'miz Techbridge Akademi'yi kazandırıyoruz. Gençlerimiz için robotik kodlama, yapay zeka, 3D modelleme, metaverse eğitimi gibi pek çok alanda Ansera'da hizmete başlıyoruz"

Mansur Yavaş: "Ankara\'mıza 3. Teknoloji Merkezi\'miz Techbridge Akademi\'yi Kazandırıyoruz"
Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Mansur Yavaş: 'Ankara'mıza 3. Teknoloji Merkezi'miz Techbridge Akademi'yi Kazandırıyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement