Mansur Yavaş, Kendisini Eleştiren Fatih Portakal'a Twitter'dan Yanıt Verdi - Son Dakika
Güncel

Mansur Yavaş, Kendisini Eleştiren Fatih Portakal'a Twitter'dan Yanıt Verdi

İsmi Ankara'da CHP ve İYİ Parti adaylıklarıyla anılan Mansur Yavaş, kendisini eleştiren gazeteci Fatih Portakal'a, Twitter hesabından yanıt verdi.

13.11.2018 17:24  Güncelleme: 17:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'da CHP ve İYİ Part'nin belediye başkanı adayı olacağı idda edilen Mansur Yavaş, gazeteci Fatih Portakal'ın 'kendini dev aynasında görüyor, kendinden eminse bağımsız aday olarak girsin' sözlerine Twitter hesabından yanıt verdi.

"DEV AYNASI" SÖZLERİNE YANIT VERDİ

Yerel seçimler yaklaştıkça adı siyaset kulislerinde sıkça anılan Mansur Yavaş, Fox tv ana haber bülteni, sunucusu Fatih Portakal sosyal medyadan tartışmaya girdi. Yavaş, gazeteci Fatih Portakalı'ın "Kanımca partiler tarafından isminin çok anılması Mansur Yavaş'ın kendini dev aynasında görmesine neden oluyor. 'Rozetsiz' derken, zaten belediye koltuğuna oturan bir kişinin rozetini atması gerekiyor. Kendinden eminse bağımsız aday girsin!" sözlerine, Twitter heabından yanıt verdi.

YAVAŞ'TAN "ROZETSİZ BAŞKAN" VURGUSU

Tek bir partiden aday olmayacağının sinyallerini veren Yavaş, paylaşımında, "Hayır Fatih bey ben Ankara'da yaşayan sade bir vatandaşım. Rozetsiz başkan ayrımı örneği görmek istiyorsanız Ankara'nın eski ve yeni başkanlarını mukayese etmeniz yeterli olacaktır. Ne kadar çok partinin ortak adayı olursanız parti ile bağınız o kadar azalacaktır." ifadesini kullandı.

Mansur Yavaş, Kendisini Eleştiren Fatih Portakal'a Twitter'dan Yanıt Verdi
Mansur Yavaş, Kendisini Eleştiren Fatih Portakal\'a Twitter\'dan Yanıt Verdi

Son Dakika Güncel Mansur Yavaş, Kendisini Eleştiren Fatih Portakal'a Twitter'dan Yanıt Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement