Mansur Yavaş ve Günay'dan İdris Naim Şahin'e Ret - Son Dakika
Politika

Mansur Yavaş ve Günay'dan İdris Naim Şahin'e Ret

İdris Naim Şahin'in kuracağı partide görev alacakları konuşulan Mansur Yavaş ve Ertuğrul Günay, "Bu konuyla ilgili herhangi bir irtibatımız yok" açıklamasını yaptı.

11.11.2014 15:45  Güncelleme: 15:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti'den istifa eden İdris Naim Şahin'in kuracağı partide yer alacağı iddia eden iki isimden ret cevabı geldi. Şahin'in kuracağı parti içinde olacağı söylenen isimlerin başında son yerel seçimlerde CHP'den Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan ve seçimi az farkla kaybeden Mansur Yavaş'ın adı geçiyordu.

Hürriyet'in ulaştığı Yavaş'a yakın isimler ise bu iddiaları doğrulamadı. Nitekim Yavaş da şahsi Twitter hesabı ve resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada iddiayı yalanladı.

MANSUR YAVAŞ: "SEVDAMIZ TÜRKİYE DIŞINDA YOKUM"

Mansur Yavaş, yeni kurulan siyasi oluşumların hiçbirinin içinde olmadığını açıkladı. Yavaş, Twitter'da "Kurduğumuz Sevdamız Türkiye Platformu haricinde hiç bir siyasi ile irtibatım ya da çalışmam bulunmamaktadır. Saygı ile duyururum" mesajını paylaştı.

GÜNAY, ŞAHİN'E DE "YOKUM" DEDİ

İdris Bal'la aynı dönemde AK Parti'den istifa eden Kültür ve Turizm eski Bakanı Ertuğrul Günay'ın da önce Bal'la birlikte siyaset yapabileceği Ankara siyaset kulislerinde konuşulmuş, ancak Günay bu iddiayı yalanlamıştı.

İdris Naim Şahin'in parti kuracağı ortaya çıkınca bu kez Günay'ın adı bu oluşumla birlikte anılmaya başlandı. Ancak Günay da yeni oluşumlar içinde olmayacağını açıkladı.

İdris Naim Şahin'in kurduğu partiye geçecek isimler arasında sayılan İzmir Bağımsız Milletvekili Ertuğrul Günay, yeni parti arayışlarını anlamlı bulduğunu ancak kendisinin şu anda herhangi bir siyasi parti oluşumu içinde bulunmadığını söyledi.

Mansur Yavaş ve Günay\'dan İdris Naim Şahin\'e Ret
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Politika Mansur Yavaş ve Günay'dan İdris Naim Şahin'e Ret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • kapakçı: vatandaşa takla attirirsin he sanada takla attırırlar 17 3 Yanıtla
  • beytoo: Senle kim parti kurar idris 14 0 Yanıtla
  • yildiz: kopaga bak kopaga 10 0 Yanıtla
  • bülent: siyasetten iğreniyorum artık bunları görmemek için haber bile izlemiyorum 8 1 Yanıtla
  • sami: adam gibi biri yokmu şu akp den kurtulalım bu akp artık raydan çıktı freni patlamış kamyon gibi nereye çarpacağı belli olmaz 6 0 Yanıtla
  • kerem oran: akp bu adamı da vekil yaptıya daha ne söyleyeyim pes pes 0 3 Yanıtla
  • adese: ihanet hiç bukadar açıktan olmamıştı bugüne kadar 1 2 Yanıtla
  • köroğlu: böyle delikanlı adamın daima yanındayım sapına kadar milliyetci zaten milliyetci düşünceleri yüzünden içişleri bakanlığından aldılar mert adam milliyetci adama can kurban 1 1 Yanıtla
  • ahmet aksoy: Çoruyun çocuğuyun rızkını heba etme enayi 2 0 Yanıtla
  • ABD'de Trump'ın yargılandığı dava önünde bir kişi kendini yaktı
    21:52 ABD'de Trump'ın yargılandığı dava önünde bir kişi kendini yaktı

    Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın yargılandığı tarihi 'sus payı' davasının görüldüğü mahkeme binasının önünde bir kişi kendini yaktı. Görgü tanıkları, ABD'nin New York kentinde havaya broşürler atan bir erkeğin bir tenekeden kendisini yakıta buladığını ve ateşe verdiğini anlattı. Olay yerinden sedyeyle götürülen kişinin durumu bilinmiyor. Polis, olay yerini kordon altına alırken, yerde kalan bir sırt çantası ve çantanın kenarında 'şeytan milyarderler' başlıklı bir broşür olduğu belirtildi. Trump'ın suçlu bulunması halinde dört yıla kadar hapis cezasına çarptırılabilir.

  • 29 Yıl Önce Terör Saldırısında Şehit Edilen Babasının Koltuğuna Oturdu
    21:22 29 Yıl Önce Terör Saldırısında Şehit Edilen Babasının Koltuğuna Oturdu

    Tunceli'nin Nazımiye ilçesinde 29 yıl önce terör örgütü PKK tarafından şehit edilen dönemin Belediye Başkanı Kemal Tekin'in oğlu Ali Emrah Tekin, 31 Mart 2024 tarihinde yapılan yerel seçimlerde belediye başkanı seçildi. Mazbatasını alarak göreve başlayan Tekin, babasının ilkeleri doğrultusunda Nazımiye halkına hizmet etmenin birinci amaçları olduğunu belirtti.

  • İmamoğlu, 2028'deki seçimlerde Cumhurbaşkanı adayı olup olmayacağına ilişkin soruya cevap vermedi
    21:17 İmamoğlu, 2028'deki seçimlerde Cumhurbaşkanı adayı olup olmayacağına ilişkin soruya cevap vermedi

    İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, gelecek seçimlerde Cumhurbaşkanı adayı olup olmayacağına ilişkin soruya cevap vermekten kaçındı. İmamoğlu, gazetecilere 'Allah bilir' cevabını bile vermediğini söyledi ve meseleye bütünlükçü bir bakış açısıyla yaklaştıklarını vurguladı.

  • İBB Meclisinde, 2023 yılı faaliyet raporu tartışıldı
    21:03 İBB Meclisinde, 2023 yılı faaliyet raporu tartışıldı

    İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisinde, İBB'nin 2023 yılı faaliyet raporu tartışıldı.


Advertisement