Manu'dan Sonra Liverpool! - Son Dakika
Spor

Manu'dan Sonra Liverpool!

Manu\'dan Sonra Liverpool!

Beşiktaş’ta gösterdiği performansla birçok takımın radarında olan Talisca’nın talipleri her geçen gün artıyor.

23.03.2018 02:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş'ta gösterdiği performansla birçok takımın radarında olan Talisca'nın talipleri her geçen gün artıyor. Portekiz'in Ojogo gazetesi Brezilyalı yıldız ile Manchester United'ın ardından bir diğer İngiliz ekibinin daha ilgilenmeye başladığını duyurdu. Habere göre Liverpool da 23 yaşındaki futbolcuyu kadrosuna katmak istiyor.
Rivaldo benzetmesi
Beşiktaş'ın tecrübeli futbolcusu Adriano, Brezilya basınına bir röportaj verdi. Milli takıma seçilen vatandaşı Talisca ile ilgili düşüncelerini paylaşan Adriano, siyah-beyazlı forma ile takım arkadaşının iyi bir performans gösterdiğini söyledi.
Brezilyalı oyuncu, "Talisca bu sezon sergilediği performansla Brezilya Milli Takımı'nda olmayı hak etti. Bu hazırlık maçları Dünya Kupası kadrosuna seçilebilmesi için önündeki son şans. Kendisi oraya denemek için çağrıldı. Umarım bu fırsatı kullanır ve Rusya'daki turnuvaya gitmeyi başarır. Ben kendisinin oyun stilini eski Brezilyalı futbolcu Rivaldo'ya benzetiyorum" dedi.
Talisca'ya 18 numara
Brezilya Milli Takımı'nın bugün Rusya, 27 Mart'ta da Almanya ile oynayacağı maçta Talisca'nın giyeceği formanın numarası da belli oldu. Yıldız futbolcunun 18 numarayı giyeceği bildirildi. Öte yandan Nike firması Brezilya için tasarladığı yeni formaları tanıttı. Yeni formalardaki Samba Gold sarısı, 1970'te Meksika'da gerçekleşen ve ilk kez renkli yayın yapılan şampiyonada giyilen sarı ile aynı tonu taşıyor.
]
]
]

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Manu'dan Sonra Liverpool! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement