Manuel Fernandes, Galatasaray'dan Yıllık 3,5 Milyon Euro İstedi - Son Dakika
Spor

Manuel Fernandes, Galatasaray'dan Yıllık 3,5 Milyon Euro İstedi

Lokomotiv Moskova'da kadro dışı kalan ve adı sıkça Galatasaray ile anılan eski Beşiktaşlı futbolcu Manuel Fernandes'in talep ettiği garanti ücret dudak uçuklattı.

31.03.2019 11:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Son günlerde adı Galatasaray ile anılan Fernandes'in Ocak ayında istediği astronomik ücret nedeniyle Florya'nın kapısından döndüğü ortaya çıktı. Lokomotiv Moskova'nın Ocak ayında Fernandes'i bedelsiz olarak Galatasaray'a vermeyi kabul ettiği belirtildi. Ancak Manuel Fernandes'in Galatasaray'dan yıllık 3.5 milyon euro garanti para istemesi üzerine bu transferin gündem dışı kaldığı ortaya çıktı.

FATİH TERİM FİYATI YÜKSEK BULDU

Galatasaray yönetimi ve Teknik Direktör Fatih Terim'in bu talebi fazla astronomik bulup Fernandes'i istediği yüksek ücret nedeniyle liste dışında bıraktıkları belirtildi. Bu saatten sonra da sezon sonu için bu futbolcunun tekrar gündeme gelmesi beklenmiyor. Fernandes sezon sonu serbest kalacak. Ancak Fernandes'in rakamı düşürmesi halinde görüşmeler yeniden başlayabilir.

(Akşam)

Manuel Fernandes, Galatasaray\'dan Yıllık 3,5 Milyon Euro İstedi

Son Dakika Spor Manuel Fernandes, Galatasaray'dan Yıllık 3,5 Milyon Euro İstedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Adanalı yazıyor: fernandes gs yi tanıyor futbolculara çok para verdikleri için haliyle fazla istemiş. kasımpaşa da olsa 500 bin euro alır. sonra gs ye 5 milyon avroya transfer olup 2.5 milyon euro ya oynar 13 0 Yanıtla
  • ADNAN: Ah yavrummn yazık kendini hala 25 yaşında zannediyor 9 0 Yanıtla
  • Aydın: 3.5 milyon istemiş,600 bin avrodan fazla etmez ama Gs 3 milyon avro verir 1milyon Fernandes'e 1milyonu menejere 1milyonuda indira gandiye hayırlı olsun. 5 0 Yanıtla
  • cevdet özen: 500-600 bin eurodan fazlaya alanın aklına tüküreyim. 5 0 Yanıtla
  • L3bL3bi: 3 mn ye antalyaspor alır bunu. 2 1 Yanıtla

Advertisement