Manyas'ta vatandaşları devre mülk satışı ile dolandıran 5 kişi yakalandı - Son Dakika
3.Sayfa

Manyas'ta vatandaşları devre mülk satışı ile dolandıran 5 kişi yakalandı

Manyas\'ta vatandaşları devre mülk satışı ile dolandıran 5 kişi yakalandı

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığınca, Manyas'ın kırsal Kızık Mahallesi'nde faaliyet yürüten özel bir şirkete ait termal tesiste dolandırıcılık iddiası üzerine eş zamanlı olarak İstanbul ve Bandırma'da düzenlenen operasyonda 5 kişi gözaltına alındı.

25.06.2022 00:10  Güncelleme: 00:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığınca, Manyas'ın kırsal Kızık Mahallesi'nde faaliyet yürüten özel bir şirkete ait termal tesiste dolandırıcılık iddiası üzerine eş zamanlı olarak İstanbul ve Bandırma'da düzenlenen operasyonda 5 kişi gözaltına alındı.

Manyas'ın kırsal Kızık Mahallesi'nde bulunan özel bir termal otel işletmesinin üniversite eğitimi almak için ilçeye gelen öğrencileri konaklama ihtiyaçlarını uygun fiyata sağlayacaklarını beyan ederek ve satışını yaptıkları devre mülkleri farklı kişilere usulsüz satış yapmak suretiyle dolandırdıkları iddiası üzerine Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı olayla ilgili olarak 12 mağdurun beyanını alırken, Manyas Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde şüphelilere yapılan istihbarı çalışmalar neticesinde 5 şüpheli şahsın birçok vatandaşı yaklaşık 2 milyon 500 bin TL dolandırdıkları tespit edildi. Şüphelilerin elde ettikleri paraları kripto para borsasına aktardıklarının belirlendiği açıklandı.

Şüphelilerin yakalanması ve suç delillerinin ele geçirilmesi amacıyla Balıkesir İl Jandarma Komutanlığınca Bandırma ilçesinde 1, Manyas ilçesinde 2 ve İstanbul'da 2 şüpheliye eş zamanlı operasyon yapıldığı, operasyon sonucu yapılan aramalarda 6 adet cep telefonu, 1 adet flaş bellek, 1 dizüstü bilgisayar, bir adet masaüstü bilgisayar kasası, işletmeye ait dolandırıcılığa yönelik belge ve doküman ele geçirildi.

Şüpheliler T.A., B.Y.A., R.Y., S.K. ve Y.Y. ile ilgili adli işlemlere başlandığı bildirildi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Manyas'ta vatandaşları devre mülk satışı ile dolandıran 5 kişi yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Mudurnu'da Biyokütle Santrali Atık Gübreleri Köylülerin Tepkisine Neden Oldu
    14:09 Mudurnu'da Biyokütle Santrali Atık Gübreleri Köylülerin Tepkisine Neden Oldu

    Bolu'nun Mudurnu ilçesinde faaliyet gösteren Mudurnu Enerji Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin Biyokütle Santrali, atık gübreleri köy mera alanlarına dökmesi nedeniyle köylülerin tepkisine sebep oldu. Köylüler, hayvanlarını otlatamadıklarını ve yer altı sularının da risk altında olduğunu belirterek durumu yetkililere bildirdi.

  • Kastamonu'da görevli Jandarma Uzman Çavuş kalp krizi sonucu hayatını kaybetti
    14:09 Kastamonu'da görevli Jandarma Uzman Çavuş kalp krizi sonucu hayatını kaybetti

    Kastamonu'da görevli Jandarma Uzman Çavuş Muhammet Eyüp Kolukısa, görevi başında kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Cenaze töreninin ardından memleketi Gaziantep'te defnedildi. Törene askeri yetkililer ve vatandaşlar katıldı.

  • Konya'da bir kişi anneannesini bıçaklayarak ağır yaraladı
    14:08 Konya'da bir kişi anneannesini bıçaklayarak ağır yaraladı

    Konya'nın Selçuklu ilçesinde bir kişi, tartıştığı anneannesini bıçaklayarak ağır yaraladı. Zanlı torun ise polis ekiplerince olay yerinde gözaltına alındı. Olayla ilgili tahkikat başlatıldı.

  • İstanbul Sarıyer'de taksiciyi öldüren zanlı yakalandı
    14:08 İstanbul Sarıyer'de taksiciyi öldüren zanlı yakalandı

    İstanbul Sarıyer'de aracına bindiği taksiciyi 5 yerinden bıçakladıktan sonra yol kenarına atarak öldüren yabancı uyruklu zanlının polis ekipleri tarafından yakalanma anı kameraya yansıdı. Taksiciyi öldüren zanlının polis ekipleri tarafından yakalandığı anlar kameraya yansıdı. Görüntülerde Maslak Büyükdere Caddesi'de seyir halinde olan aracın polis ekipleri tarafından durdurulduğu ve zanlının yakalandığı görülüyor.

  • Ankara'da bir apartmanın çatısında çıkan yangın kontrol altına alındı
    14:08 Ankara'da bir apartmanın çatısında çıkan yangın kontrol altına alındı

    Ankara'nın Mamak ilçesinde bulunan 4 katlı bir apartmanın çatısında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kısa sürede kontrol altına alındı. Yangının, çatıdaki baz istasyonu arızası sebebiyle çıktığı iddia ediliyor. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucunda yangın kontrol altına alınırken, çevrede panik yaşandı ve apartmanın çatısında hasar meydana geldi.

  • Yozgat'ta Tarihi Eser Operasyonu: 69 Adet Obje Ele Geçirildi
    14:05 Yozgat'ta Tarihi Eser Operasyonu: 69 Adet Obje Ele Geçirildi

    Yozgat İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, tarihi eser bulundurduğu iddia edilen bir kişinin üzerinde gerçekleştirdiği aramada 69 adet tarihi obje buldu. Operasyon sonucunda ele geçirilen sikke ve objeler muhafaza altına alınırken, şüpheli şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

  • Burdur İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan uyuşturucu operasyonunda 1 şüpheli tutuklandı
    14:00 Burdur İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan uyuşturucu operasyonunda 1 şüpheli tutuklandı

    Burdur İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında yakalanan 1 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi. Operasyonlar sonucunda 45 gram metamfetamin, 2 adet kullanma aparatı ve 1 adet bıçak ele geçirildi. Toplamda 10 şüpheli hakkında adli/idari işlem yapıldı.


Advertisement