Maradona'dan Mahmud Abbas'a: "Ben Filistinliyim" - Son Dakika
Güncel

Maradona'dan Mahmud Abbas'a: "Ben Filistinliyim"

- Maradona'dan Mahmud Abbas'a: "Ben Filistinliyim"MOSKOVA - Arjantinli futbol efsanesi Diego Maradona, bir araya geldiği Filistin Devlet Başkanı Mahmut Abbas'a, "Ben Filistinliyim" dedi.

16.07.2018 10:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- Maradona'dan Mahmud Abbas'a: "Ben Filistinliyim"

MOSKOVA - Arjantinli futbol efsanesi Diego Maradona, bir araya geldiği Filistin Devlet Başkanı Mahmut Abbas'a, "Ben Filistinliyim" dedi.

Filistin Devlet Başkanı Mahmut Abbas, Rusya'ya düzenlediği ziyaret kapsamında Arjantinli futbol efsanesi Diego Maradona ile Moskova'da bir araya geldi. Maradona, görüşmede "Ben Filistinliyim" diyerek, Filistin'in haklı davasının yanında olduğunu belirtti. Maradona, Filistin davasıyla olan dayanışmasını sosyal medya hesabından Abbas ile paylaştığı fotoğrafla da ifade etti. Maradona, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Bu adam Filistin için barış istiyor. Başkan Mahmud Abbas'ın devleti ve hakkı var" ifadelerini kullandı.

Filistin Devlet Başkanı Abbas, Rusya'ya 3 günlük resmi ziyaret gerçekleştirdi.

Maradona\'dan Mahmud Abbas\'a: "Ben Filistinliyim"
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Maradona'dan Mahmud Abbas'a: 'Ben Filistinliyim' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement