Marcao, Başkan'ın yanında lafını esirgemedi! Mustafa Cengiz'in kavgalı olduğu Fatih Terim'i yere göğe sığdıramadı - Son Dakika
Spor

Marcao, Başkan'ın yanında lafını esirgemedi! Mustafa Cengiz'in kavgalı olduğu Fatih Terim'i yere göğe sığdıramadı

Galatasaray'da sözleşmesi uzatılan Marcao, Mustafa Cengiz'in savaşta olduğu Fatih Terim'i imza töreninde yere göğe sığdıramadı. Brezilyalı futbolcu, "Beni bugünlere getiren Fatih Terim'dir. O benim babam gibidir. Ailemle yakından ilgileniyor. Benimle ilgilenen, yetiştiren kişi Fatih Terim'dir" dedi.

22.05.2021 17:08  Güncelleme: 19:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Marcao'nun, Mustafa Cengiz'in yanında Fatih Terim'i açık şekilde övmesi dikkat çekti. Brezilyalı futbolcu, Başkan ve hocanın şiddetli atışma yaşadığı dönemde içindekileri hiç esirgemedi.

Marcao şu ifadeleri kullandı:

"NE YAPMAM GEREKTİĞİNİ ANLATIYOR"

"Fatih Hocam, her antrenmanda bana neler yapmam gerektiğini anlatıyor. Eğer bir yerlere geldiysem, eğer performansım bir kademe olsun arttıysa bu Fatih Hocam sayesinde. Ailemle de çok ilgileniyor. O benim için bir baba.

Marcao, Başkan Mustafa Cengiz'in yanında kavgalı olduğu Fatih Terim'i yere göğe sığdıramadı

"GALATASARAY'A TERİM GETİRDİ"

Galatasaray'a gelmek kolay değil. Riskli bir mevkide oynamak kolay değil. Beni keşfeden beni bugünlere getiren Fatih Hoca'dır. Ona buradan teşekkür etmek istiyorum.

"MARCAO HAYSİYETLİDİR"

Mustafa Cengiz de Brezilyalı futbolcunun karakterini övdü. Cengiz, "Marcao'nun sahada verdiği haysiyetli, ölümüne mücadele bizi çok mutlu etti. Mohamed'e penaltıyı attırmak için eliyle çamuru temizledi. İşte bizim bahsettiğimiz haysiyet bu. Biz bunu istiyoruz" diye konuştu.

Marcao, Başkan\'ın yanında lafını esirgemedi! Mustafa Cengiz\'in kavgalı olduğu Fatih Terim\'i yere göğe sığdıramadı

Son Dakika Spor Marcao, Başkan'ın yanında lafını esirgemedi! Mustafa Cengiz'in kavgalı olduğu Fatih Terim'i yere göğe sığdıramadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • talat orhan: Yalakalık başka birşey degil artık yeni kan gerekiyor Fatih terim git torunlarınla huzur içinde yaşa nedir bu hırs anlamış degilim 47 90 Yanıtla Muro: Ulan sen git kumda oyna .. 58 15 ahaha: dedi rakip takımlı talat orhan. Fatih Terim gidecek diye mutluluktan uçuyo kuşlar 2 0
  • Gs taraftari: Arkadaş fatih terime ne bu saygısızlık bu adam bu takıma yaptıkları ortada evet parasını aldı bu takımdan parasını slipta sezonda ne verdi gelen hocalar bırakın bu fatih hoca düşmanlığını maskan sen kamu oyu onu ude takıma demediğini bırakmayacam takımın ki.yasini bozacak birde fatih terime laf atıyorsun ona sözün geçmedi demi cengiz başkan efendi hadi sen bırak başkanlığı sa tekinin önünü ac 46 17 Yanıtla
  • Cimbomlu: Fatih terim kimi istiyorsa başkan o olmalıdır 2 1 Yanıtla
  • Mihalıççık Belediyesi 2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Şampiyonu
    19:05 Mihalıççık Belediyesi 2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Şampiyonu

    2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Dörtlü Final maçları sonucunda Mihalıççık Belediyesi şampiyon oldu ve Süper Lig'e yükselmeye hak kazandı.

  • Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday
    18:49 Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday

    Eski kulüp yöneticisi Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Becan, Fenerbahçe'nin değerlerinin her zaman birlik ve beraberliği ön planda tuttuğunu vurgulayarak, kamplaşma ve karşıtlıkların sona ermesi gerektiğini belirtti. Ayrıca, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulunun reforma ihtiyaç duyduğunu ve daha farklı bir yönetim anlayışına ihtiyaç olduğunu ifade etti.

  • Adana'da 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı Başladı
    18:29 Adana'da 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı Başladı

    Adana'da düzenlenen 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı kapsamında, ziyaretçiler el işi ürünlerin yer aldığı stantları gezdi, spor etkinliklerine katıldı ve yöresel yemeklerin tadını çıkardı. Karnaval, 21 Nisan'a kadar devam edecek.

  • Adana'da Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından açık saha tesislerinin toplu açılışı gerçekleştirildi
    18:18 Adana'da Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından açık saha tesislerinin toplu açılışı gerçekleştirildi

    Adana'nın Çukurova ilçesinde, Gençlik ve Spor Bakanlığınca farklı illerde yapılan açık saha tesislerinin toplu açılışı gerçekleştirildi. Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Alman Kalkınma Bankasınca, Avrupa Birliği'nin (AB) desteğiyle yürütülen 'Korunmasız Gençlerin Daha İyi ve Kapsayıcı Spor ve Gençlik Altyapısı ile Güçlendirilmesi' projesi kapsamında 100. Yıl Mahallesi'nde yapılan tenis kortunda toplu açılış töreni düzenlendi.


Advertisement