İngiliz Ekibi West Ham United'dan Marcelo Guedes'e 18 Milyon Euroluk Teklif - Son Dakika
Spor

İngiliz Ekibi West Ham United'dan Marcelo Guedes'e 18 Milyon Euroluk Teklif

Beşiktaş'ın 7 milyon euroya Lyon'a sattığı Marcelo Guedes'e West Ham United talip oldu. Ada ekibi Marcelo için 18 milyon euroluk teklif yaptı.

11.07.2018 16:00  Güncelleme: 16:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siyah beyazlıların Brezilyalı eski stoperi Marcelo Guedes için West Ham United'ın çılgın bir bonservis bedelini gözden çıkardığı iddia edildi.

Marcelo Guedes, 2015/16 sezonunun devre arasında Hannover 96'dan Beşiktaş'a kiralık olarak transfer olmuştu. Siyah Beyazlılar'ın aynı yaz 2 milyon euro karşılığında bonservisini aldığı Marcelo, Kara Kartal'da oldukça başarılı bir performans sergilemişti.

7 MİLYON EUROYA SATILMIŞTI

2015/16 ve 2016/17 sezonlarında Siyah Beyazlı formayla şampiyonluk yaşayan Marcelo, daha sonrasındaysa Fransa ekibi Olimpik Lyon'un yolunu tutmuştu. Lyon'a 7 milyon euroluk bonservis bedeliyle satılan Brezilyalı stoper, Fransız ekibinin de değişilmez isimlerinden biri olmuştu.

1,91 boyundaki defans oyuncusuna son olarak Manuel Pellegrini'nin çalıştırdığı West Ham United'ın talip olduğu iddia edilmişti. Takımıyla olan sözleşmesi 2020 yazında sona erecek olan Marcelo için İngiliz kulübünün Lyon'un kapısını çılgın bir teklifle çalacağı öğrenildi.

SON KARAR LYON YÖNETİMİNDE

Fransa'da yayım yapan Foot Mercato adlı internet sitesinin edindiği bilgilere göre Premier Lig kulübü, Marcelo için Lyon'a tam 18 milyon euroluk bir teklifte bulunacak. Haberde oyuncunun da İngiltere'ye gitmeye sıcak baktığı ancak son kararın Lyon yönetiminde olduğu kaydedildi.

Marcelo'nun şu anki piyasa değeri Transfermarkt verilerine göre tam 9 milyon euro.

İngiliz Ekibi West Ham United\'dan Marcelo Guedes\'e 18 Milyon Euroluk Teklif
Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor İngiliz Ekibi West Ham United'dan Marcelo Guedes'e 18 Milyon Euroluk Teklif - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement