Mardin'de 30 Ağustos Zafer Bayramı resepsiyonu - Son Dakika
Güncel

Mardin'de 30 Ağustos Zafer Bayramı resepsiyonu

Mardin\'de 30 Ağustos Zafer Bayramı resepsiyonu

Mardin Valiliği 30 Ağustos Zafer Bayramının 97. yılı dolayısıyla resepsiyon düzenledi.

30.08.2019 23:13  Güncelleme: 23:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mardin Valiliği 30 Ağustos Zafer Bayramının 97. yılı dolayısıyla resepsiyon düzenledi.

Valilik tarafında polis evinde 30 Ağustos Zafer Bayramının 97. yıldönümü nedeniyle düzenlenen resepsiyona katılım yoğun oldu. Mardin Valisi Mustafa Yaman'ın ev sahipliğindeki resepsiyona 70. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Burhan Aktaş, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yusuf Kenan Topçu, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Albay Uğur Kandemir, Jandarma Albay Kıdemli Albay İsmail Şensöz, Emniyet Müdürü Hasan Onar, İl Milli eğitim Müdürü Yakup Sarı, Gençlik Spor İl Müdürü Hadi Çomaktekin, Aile ve Çalışma il Müdürü Hüsnü Bengin Efetürk, AK Parti İl Başkanı Faruk Kılıç, Türkiye Geçici Köy Korucuları ve Şehit Aileleri Federasyonu Başkanı Orhan Kandemir, kaymakamlar, belediye başkanları, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı. Mardin Valisi Mustafa Yaman 70. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Burhan Aktaş, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar ve Artuklu Belediye Başkanı Aldulkadir Tutaşı resepsiyona katılanları tek tek masalarında ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Vali ve Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mustafa Yaman yaptığı açıklamada, "Aziz milletimizin ve kahraman ordumuzun bağımsızlık ve istiklal adına gösterdiği azim ve kararlılığın tüm dünyaya ilan edildiği büyük zaferin 97. yılını kutlamanın gurur ve mutluluğu içerisindeyiz. Asırlardır hür yaşayan ve şanlı tarihi zaferlerle dolu milletimizin bağımsızlığına göz dikenlere karşı, yokluklara rağmen azimle, inançla, birlik ve beraberlik içinde yekvücut olarak toprağını nasıl müdafaa ettiğinin canlı bir örneği olan 30 Ağustos Zafer Bayramı ile milletimiz, Vatan topraklarının asla işgal edilemeyeceğini, ezanların asla dindirilemeyeceğini, bayrağın göklerden asla indirilemeyeceğini bir kez daha tüm dünyaya ilan etmiştir. Bu duygu ve düşüncelerle, başta bu zaferi bizlere armağan eden Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, kanları ile bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, kahraman ordumuzun ve aziz milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyorum" dedi. - MARDİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Mardin'de 30 Ağustos Zafer Bayramı resepsiyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement