Mardin'de Jandarmadan Operasyon - Son Dakika
Güncel

Mardin'de Jandarmadan Operasyon

Mardin\'de Jandarmadan Operasyon

Mardin'in Mazıdağ ilçesine bağlı Yukarıocaklı köyüne bir grup BTÖ mensubunun geldiği yönündeki bilgi üzerine jandarma operasyon başlattı.

23.04.2013 19:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mardin'in Mazıdağ ilçesine bağlı Yukarıocaklı köyüne bir grup BTÖ mensubunun geldiği yönündeki bilgi üzerine jandarma operasyon başlattı.

Mardin Valisi Turhan Ayvaz, yaptığı yazılı açıklamada, "Mazıdağı ilçesi Yukarıocaklı köyüne silahlı teçhizatlı ve sırt çantalı bir grup BTÖ mensubunun geldiğine yönelik bilgi elde edildiği, alınan bilgi doğrultusunda derhal yukarı ocaklı köyüne jandarma özel harekat timleri sevk edilerek operasyon başlatıldı. Operasyonun devamı esnasında köye gelen BTÖ mensuplarının birliklerin köye ulaşmasından önce köyden ayrıldıkları ve köyde bulundukları süre içerisinde odun kömürü işi ile uğraşan vatandaşları toplayarak odun kömürü işini yapmamaları aksi takdirde kendilerini cezalandıracaklarına yönelik tehdit ettikleri tespit edildi. Olayla ilgili adli tahkikata başlanılmış olup, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin sağlanmasına yönelik operasyonlara kararlılıkla devam edilmektedir" dedi. - MARDİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Mardin'de Jandarmadan Operasyon - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement