Mardin'de Kaza: 4 Şehit - Son Dakika
Güncel

Mardin'de Kaza: 4 Şehit

Mardin\'de Kaza: 4 Şehit

Kızıltepe'de geçirdikleri trafik kazasında şehit olan polis memurlarını memleketlerine uğurlama töreni düzenlendi.

04.10.2011 19:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mardin'de ÖZEL HAREKATÇI POLİSLERİ TAŞIYAN 'AKREP' DEVRİLDİ; 3 ŞEHİT, 2 YARALI(3)

TÖRENLE MEMLEKETLERİNE UĞURLANDILAR

Kızıltepe'de geçirdikleri trafik kazasında şehit olan özel harekatçı polis memurları Aytaç Usta, Hasan Babacan, Mustafa Acar ve Kuddisi Arısoy, için Mardin Emniyet Müdürlüğü bahçesinde memleketlerine uğurlama töreni düzenlendi. Törene Vali Turhan Ayvaz, Emniyet Müdürü Mustafa Aygün, 2'inci Ordu Komutanı Orgeneral Servet Yörük, Mardin Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Selim Mert, şehitlerin aileleri, yakınları ve meslektaşları katıldı.

Mardin Emniyet Müdürü Mustafa Aygün, polislerin ülkenin güvenliğini sağlamak üzere çıktıkları devriyede araçlarının kaza geçirmesi ile şehit olduklarını belirterek, şehit ailelerinin de kendileri için bir emanet olduklarını söyledi. Aygün'ün konuşmasından sonra İl Müftüsü Dursun Ali Coşkun da şehitler için dua okudu.

KIZININ GÖZYAŞLARI DUYGULANDIRDI

Törende şehit polis memuru Aytaç Usta'nın 8 yaşındaki kızı Esma'nın ağıtları ise yürekleri dağladı. Tören boyunca, 'Babamı özledim. Onu geri istiyorum' diye ağlayan Esma Usta'yı Mardin Valisi Turhan Ayvaz ile Emniyet Müdürü Mustafa Aygün, teselli etmeye çalıştı. Şehidin eşi, Nurgül Aytaç, "Ben sana doyamadım ki. Beni kime emanet ettin. Seni böyle mi uğurlayacaktım. Beni erken terk ettin" diye gzöyaşı döktü. Törenin ardından Hasan Babacan Hatay'a, Aytaç Usta Isparta'ya, Mustafa Acar Iğdır'a, Kuddusi Arısoy'un cenazesi de Karaman'a gönderildi.

AA, NG (GG/RT) - Mardin

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mardin'de Kaza: 4 Şehit - Son Dakika


Advertisement