Mardin'de otomobilde uyuşturucuyla yakalanan 2 kişiye gözaltı - Son Dakika
3.Sayfa

Mardin'de otomobilde uyuşturucuyla yakalanan 2 kişiye gözaltı

Mardin\'de otomobilde uyuşturucuyla yakalanan 2 kişiye gözaltı

MARDİN'in Midyat ilçesinde, polis ekiplerince durdurulan otomobilde yapılan aramada 1 kilo 58 gram esrar ele geçirildi, 2 şüpheli gözaltına alındı.

30.06.2020 09:45  Güncelleme: 10:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MARDİN'in Midyat ilçesinde, polis ekiplerince durdurulan otomobilde yapılan aramada 1 kilo 58 gram esrar ele geçirildi, 2 şüpheli gözaltına alındı.

Midyat İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Batman karayolu üzerinde bir otomobili durdurdu. Ekipler tarafından araçta yapılan aramada ön kaput kısmına gizlenmiş 1 kilo 58 gram esrar ele geçirdi. Esrara el konulurken, otomobildeki 2 şüpheli gözaltına alındı.Şüphelilerin emniyetteki sorgusu sürüyor.


Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Mardin'de otomobilde uyuşturucuyla yakalanan 2 kişiye gözaltı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Eski ortağının iş yerini bastı, kırılmadık eşya bırakmadı
    14:29 Eski ortağının iş yerini bastı, kırılmadık eşya bırakmadı

    Burdur'da eski ortağı ve akrabasının iş yerini sopayla basan bir kişi camı çerçeveyi aşağıya indirip marketin içini talan etti. Polis ekipleri tarafından yakalanan şahıs iş yeri sahibi şikayetçi olmayınca serbest bırakıldı. Olay dün akşam saatlerinde Burdur merkez Yeni Mahalle Seymen Caddesi üzerinde bulunan bir tekel bayide meydana geldi.

  • Balıkesir'de Ramazan Bayramı denetimlerinde 3 milyon TL ceza kesildi
    14:18 Balıkesir'de Ramazan Bayramı denetimlerinde 3 milyon TL ceza kesildi

    Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı, Ramazan Bayramı tatili dahil olmak üzere son bir haftada gerçekleştirdiği denetimlerde 417 aranan şahıs ve 925 araç sürücüsüne toplamda 3 milyon 232 bin TL para cezası kesti. Ayrıca, yapılan denetimlerde çeşitli suçlardan arama kaydı bulunan 417 şahıs yakalandı.

  • Kırklareli'de Okul Çevreleri ve Servis Araçları Denetlendi
    14:15 Kırklareli'de Okul Çevreleri ve Servis Araçları Denetlendi

    Kırklareli İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı trafik ve asayiş ekipleri, Çocuk ve Gençlerin Korunmasına Yönelik Okul Çevreleri ile Servis Araçlarının Denetimi Uygulaması kapsamında denetimler gerçekleştirdi. Denetimlerde servis araçlarının eksiklikleri kontrol edilirken, öğrencilerin emniyet kemeri takıp takmadığı da kontrol edildi. Ayrıca okul çevrelerinde çeşitli denetimler yapıldı ve öğrencilere hediyeler verildi. Kırklareli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, çocuk ve gençleri korumak için denetimleri sık sık tekrarlayacaklarını belirtti.

  • Karacabey'de çalınan motosiklet, İnegöl'de yakalandı
    14:14 Karacabey'de çalınan motosiklet, İnegöl'de yakalandı

    Bursa'nın Karacabey ilçesinde yaşanan motosiklet hırsızlığı olayında şüpheli, Jandarma Suç Araştırma Timi tarafından İnegöl'de yakalandı. Çalınan motosiklet sahibine teslim edildi. Şüphelinin daha önce de 7 suç kaydı bulunduğu ortaya çıktı.

  • Eskişehir'de Okul Çevrelerinde Denetim: 4 Servis Aracına Cezai İşlem Uygulandı, 2 Çocuk Teslim Edildi
    14:14 Eskişehir'de Okul Çevrelerinde Denetim: 4 Servis Aracına Cezai İşlem Uygulandı, 2 Çocuk Teslim Edildi

    Eskişehir'de polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetim uygulamasında okul çevrelerinde 4 servis aracına toplamda 15 bin 563 TL cezai işlem uygulandı. Ayrıca, trafik ışıklarında dilendiği belirlenen 2 çocuk Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne teslim edildi.

  • Adana'da Gölete Düşen Genç Hala Bulunamadı
    14:14 Adana'da Gölete Düşen Genç Hala Bulunamadı

    Adana'nın Kozan ilçesinde 6 gün önce gölete düşen genç hala bulunamadı. Ankara'dan Ramazan Bayramı tatili için ailesinin yanına gelen Oktay Sarıtiken (35), balık tutarken gölete düşerek kayboldu. Arama çalışmaları 6. gününde devam ediyor.

  • Kaymakam, intihar teşebbüsünde bulunan şahsı ikna ederek çatıdan indirdi
    14:12 Kaymakam, intihar teşebbüsünde bulunan şahsı ikna ederek çatıdan indirdi

    Gümüşhane'nin Şiran ilçesinde intihar teşebbüsünde bulunan 40 yaşındaki şahsı Kaymakam Mehmet Alperen Başkapan, çatı katına çıkarak onu ikna ederek aşağı indirdi. Şahıs daha sonra Kaymakamlık makamında yetkililerle görüştü.


Advertisement