Mardin'e 63 Milyonluk Yatırım Yapılacak - Son Dakika
Güncel

Mardin'e 63 Milyonluk Yatırım Yapılacak

Mardin\'e 63 Milyonluk Yatırım Yapılacak

Ayanoğlu, 2012 yılı içerisinde 8 proje ile Mardin'in çehresinin tamamen değişeceğini söyledi.

10.01.2012 11:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu, 2012 yılı içerisinde 8 projeye yapacakları toplam 63 milyonluk yatırımla Mardin'in çehresinin tamamen değişeceğini söyledi. Başkan Ayanoğlu göreve geldikleri günden beri yaptıkları çalışmalarla Mardin'in yıllardır kronik hale gelen sorunlarını tek tek çözdüklerini söyleyerek; "Şimdi de Mardin'in gelecek 50 yıllını şekillendirecek projeleri 2012 yılı sonunda tamamlayacağız."dedi.

Sözkonusu projelerin bir kısmının bitme aşamasında olduğunu bir kısmının da yıl sonunda tamamlanacağını söyleyen Başkan Ayanoğlu; "Yaptığımız çalışmalarla Mardin'in her yerinde izimiz var. Şu an da bir kısmı tamamlanmak üzere diğer bir kısmı da 2012 yılının sonunda tamamlanacak olan 8 projeyle Mardin tanınmayacak kadar güzel olacaktır."dedi.

Başkan Ayanoğlu, göreve başladıkları andan itibaren ürettikleri yeşil alanlar, yol-kaldırım ve altyapı çalışmaları ile Mardin'in yüzyıllık sorunlarını tek tek çözdüklerini hatırlatarak; "Katı Atık Bertarafı Tesisleri ile Belediye Fiziki Tesis Alanı tamamlanmak üzere, Otogar, Sit Alanı Su ve Kanalizasyon Yenileme Projesi ile Tarihi Dönüşüm Projesi devam ediyor, Yeniyol'un beton asfaltla döşenmesi ve kaldırım yenileme çalışmaları, Birinci Cadde'nin restorasyonu ile eski mezbahane alanında yapılacak park çalışmaları ise 2012 yılında başlayacak. Bu 8 projeye 2012 yılı içerisinde toplam 63 Milyon lira harcayacağız.Bu çalışmalar tamamlandığında seçim beyannamemizde vaad ettiklerimizin çok daha fazlasını gerçekleştirmiş olacağız."dedi.

Mardin Belediyesi'nin 2012 yılında tamamlayacağı 8 proje ve maliyetleri ise şöyle; Otogar 10 milyon , Sit Alanı Su ve Kanalizasyon Yenileme Projesi 10 Milyon, 1.Cadde'nin Restorasyonu 20 Milyon, Yeniyol'un beton asfaltla döşenmesi 6 Milyon, Yeniyol Kaldırım Yenilenmesi 2 Milyon, Katı Atık Berterafı Tesisleri 7 Milyon , Tarihi Dönüşüm Projesi kapsamında yapılacak yıkımlar için 2,5 Milyon, Eski mezbahane alanında yapılacak park 1 Milyon, Belediye Fiziki Tesis Alanı 5 Milyon olmak üzere 8 projeye toplam 63 Milyon Lira harcanacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Mardin'e 63 Milyonluk Yatırım Yapılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement