Mardin, İstanbul Emıtt'te Görücüye Çıktı - Son Dakika
Yerel

Mardin, İstanbul Emıtt'te Görücüye Çıktı

Mardin, İstanbul Emıtt\'te Görücüye Çıktı

Doğu Akdeniz Ulaslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) İstanbul Beylikdüzü’nde açıldı.

23.01.2015 11:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Doğu Akdeniz Ulaslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) İstanbul Beylikdüzü'nde açıldı. Fuarda Mardin standı ziyaretçilerin ilgi odağı oldu.

Fuarda dinlerin ve dillerin buluştuğu medeniyetler şehri olarak dünyada ün yapan Mardin, fuar merkezinin en fazla ilgi gördüğü şehirler arasında ismini yazdırdı. Mardin Vali Yardımcısı Ali Gündoğan, Büyükşehir Belediye Eşbaşkanları Ahmet Türk ve Februniye Akyol ile birlikte ziyaretçileri karşılayan Mardin Valisi Mustafa Taşkesen, Mardin'in sahip olduğu tarihi, mimari ve kültürel değerleri anlattı.

Mardin standının en önemli unsurlarından birisi olan Sultan Kösen de alanda bulunan kişilerin büyük ilgisini çekti. Vatandaşlar dünyanın en uzun boyuna sahip dev Sultan ile fotoğraf çekmek için adeta sıraya girdi. Mardin standına gelen konuklara Mardin'e özgü kahve, badem şekeri,cevizli sucuk,leblebi ve Midyat turşusu ikram edildi. Özellikle Pazar günü büyük yoğunluğun beklendiği standa hazırlık ise tüm hızı ile devam ediyor.

Standın ilk gününde; Mardin eski valileri Hasan Duruer, Turan Ayvaz, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, Ağrı Belediye başkanı Sırrı Sakık, MARFED Başkanı İbrahim Biter, sanatçı İsmet Yedikardeş, MARTOD Başkanı Özgür Azad Güngör de stantta hazır bulunarak kentin tanıtımında katkıda bulundu. - MARDİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mardin, İstanbul Emıtt'te Görücüye Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement