Mardin İtfaiyesi Araç Filosunu Genişletti - Son Dakika
Güncel

Mardin İtfaiyesi Araç Filosunu Genişletti

Mardin İtfaiyesi Araç Filosunu Genişletti

Mardin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına alınan 13 yeni aracı vatandaşın hizmetine sundu.

27.03.2018 15:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mardin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına alınan 13 yeni aracı vatandaşın hizmetine sundu.

Mardin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı araç filosuna 8 arasöz yangın söndürme, 2 adet 28 metrelik merdivenli itfaiye, 3 adet 16 tonluk su ikmal aracı olmak üzere toplam 13 araç dahil etti. Yeni araçlar için bugün Mardin Büyükşehir Belediyesi bahçesinde tören düzenlendi. Törene, Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman, Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yusuf Kenan Topçu, Emniyet Müdürü Hasan Onar, Artuklu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Şakir Öner Öztürk, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Ayhan, İtfaiye Daire Başkanı Hadi Çomaktekin, daire başkanları ve çalışanlar katıldı.

İtfaiye Daire Başkanı Hadi Çomaktekin, 47 araç ve 194 personelle 24 saat esasına göre çalıştıklarını belirterek, 2017 yılında 5 bin 994 olaya, 2018 yılının ilk üç ayında ise bin 937 olaya müdahale ettiklerini ifade etti.

Vali Yaman ise, "Yıllardır Mardin Belediyesi var. Yaklaşık 4 yıldır da Büyükşehir Belediyesi olarak görev yapıyor. Bu araçlarla birlikte itfaiye daire başkanlığınca yaklaşık 40 araç olacak. Başta şunu demiştik, 'Sizin için çalışıyoruz, sizin için çalışacağız.' Cumhurbaşkanımız, başbakanımız ve hükümetimizin verdiği desteklerle Mardin için çalışıyoruz. Artık yapılan projeler görülmeye başlandı. Hep vatandaşın yanın da oluyoruz. Baharla birlikte vatandaşın da yüzü gülüyor. Bütün düşüncemiz, Mardinli hemşerilerimizin yüzünü güldürmek. Mardinli kadınlarımızın, gençlerimizin, çocuklarımızın ve engellilerin yüzünü güldürmek. Çünkü bunların yüzü gülerse şehir de güler ve mutlu olur. Bu vesile ile bize destek olan Başbakanımız ve cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Daha sonra dualar eşliğinde kurbanlar kesildi. - MARDİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Mardin İtfaiyesi Araç Filosunu Genişletti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement