Mardin Kadın Meclisi'nden Başkan Ayanoğlu'na Plaket - Son Dakika
Yerel

Mardin Kadın Meclisi'nden Başkan Ayanoğlu'na Plaket

Mardin Kadın Meclisi\'nden Başkan Ayanoğlu\'na Plaket

Mardin Kent Konseyi Kadın Meclisi, Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu’na kadın çalışmalarına verdiği destekten dolayı teşekkür plaketi verdi.

10.03.2014 14:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mardin Kent Konseyi Kadın Meclisi, Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu'na kadın çalışmalarına verdiği destekten dolayı teşekkür plaketi verdi.

Plaketini Mardin Kent Konseyi Genel Sekreteri Aydın Saraçoğlu'nun elinden alan Başkan Ayanoğlu, yeryüzünde doğan her insanın iyi olarak doğduğunu belirtti. Bu şehirle ilgili sevdaları olduğunu ve şehrin geleceği için bazı şeyleri daha da yüksek sesle dinlendirmeye devam edeceklerini belirten Ayanoğlu, "Her insan iyi olarak doğar ama zamanla kendi yolunu çizer. Kadın elinin daha çok alana değmesi gerektiğine inanıyorum. Kadının elinin değdiği işler daha güzel olmaktadır. Ben her zaman kadın kuruluşlarının hizmetinde olacağım.Özellikle hukuki konularda yardımcı olmaya hazırım Görevimi devrederken vicdanen ruhen ve kalben çok rahatım. Bu şehrin en ağır en içinden çıkılmaz sorunlarını tek tek çözdük. Kim gelecekse karşısından dikensiz gül bahçesi bulacaktır. Altyapısı yenilenmiş, yeşil alanları çoğalmış, yönetim ve mali disiplinini sağlamış bir belediyeyi ardımızda bırakıyoruz" dedi.

Şu ana kadar yaptıkları tüm çalışmalarda Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu'nun desteklerini hep hissettiklerini ifade eden Mardin Kent Konseyi Genel Sekreteri Aydın Saraçoğlu ise, "Başkana çalışmalarımızda gösterdiği destek için kadınlarımız adına teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmalarından ardından Mardin Kent Konseyi Başkanı Aydın Saraçoğlu ile Mardin Kent Konseyi Kadın Meclisi adına Bahar İnal, Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu'na teşekkür plaketi sundu. - MARDİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mardin Kadın Meclisi'nden Başkan Ayanoğlu'na Plaket - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement