Mardin: Kıraç Belediyesi'nden Acırlı Belde Öğrencilerine Hediye - Son Dakika
Yerel

Mardin: Kıraç Belediyesi'nden Acırlı Belde Öğrencilerine Hediye

Mardin'in Midyat İlçesi Acırlı Beldesi'ne ziyarette bulunan manevi kardeş belediye İstanbul Kıraç Belediyesi Başkanlığı, öğrencilere hediyeler verdi.

09.06.2006 18:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mardin'in Midyat İlçesi Acırlı Beldesi'ne ziyarette bulunan manevi kardeş belediye İstanbul Kıraç Belediyesi Başkanlığı, öğrencilere hediyeler verdi.

Kıraç Belediye Başkanı Hamit Öncü, beraberinde getirdiği bin 850 parça eşofman takımını Acırlı Beldesi'nde bulunan Fatih ve Atatürk ilköğretim okulları, Çok Programlı Lise (ÇPL) ve Zübeyde Hanım Anaokulu'nda okuyan öğrencilere ve öğretmelere hediye etti. Eşofman takımlarını Mardin Milletvekili ve Adalet ve Kalkınma Partisi Dışişleri Komisyon Üyesi Nihat Eri, AK Parti İlçe Başkanı Edip Demirdağ, Acırlı Belediye Başkanı Adnan Cengiz, Söğütlü Belediye Başkanı Şükrü Şahin, birlikte öğretmen ve öğrencilere dağıttı. Sevgi gösterisiyle karşıladıkları heyetin yardımları karşısında mutlu olan öğrenciler, aynı zamanda ilk defa okullarında milletvekili görmenin heyecanını yaşadı. Acırlı Belediyesi önünde karşılanan heyet için kurban kesildikten sonra yardım paketleri okullara dağıtıldı.

İstanbul Kıraç Belediye Başkanı ve Acırlı Belediye Başkanı, manevi kardeş belediyeleri olarak yardımlarını çeşitli alanlarda sürdüreceklerini belirtti. Acırlı'da büyük bir alanın park haline dönüştürülerek düzenleneceği belirtilirken, bu parkın düzenlenmesinde Kıraç Belediyesi'nin de katkılarının olacağı kaydedildi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mardin: Kıraç Belediyesi'nden Acırlı Belde Öğrencilerine Hediye - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement