Mardin Müftüsü Coşkun Midyat Kaymakamını Ziyareti - Son Dakika
Kültür Sanat

Mardin Müftüsü Coşkun Midyat Kaymakamını Ziyareti

Mardin Müftüsü Coşkun Midyat Kaymakamını Ziyareti

Mardin İl Müftüsü Dursun Ali Coşkun, Midyat Kaymakamı Hüseyin Tekin'i ziyaret etti.

09.12.2016 14:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mardin İl Müftüsü Dursun Ali Coşkun, Midyat Kaymakamı Hüseyin Tekin'i ziyaret etti.

İl Müftüsü Coşkun, ziyaretinde Kaymakam Tekin'e görevinde hayırlı olsun dileğinde bulunarak Türkiye Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından başlatılan "Hediyem Kuran Olsun" kampanyası hakkında bilgi vermek amacıyla ziyaret ederek Kur'an-ı Kerim hediye etti.

Coşkun, Midyat'ta konaklama tesislerinde yaşayan Suriyeli sığınmacılar için 5 bin Kur'an-ı Kerim dağıttıklarını söyledi.

Coşkun şöyle konuştu:

"Türkiye Diyanet Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı tarafından organize edilen "Hediyem Kuran Olsun" kampanyası neticesinde ve hayırsever vatandaşların katkılarıyla Medine Tecvitli Kur'an-ı Kerimler basıldı. ve dağıtımına ilk olarak Midyat'ta başlattık. Mardin genelinde 7 bin adet dağılacağız.

Suriyeli kardeşlerimize özellikle Medine hatlı tecvitti olarak hazırlandı. Mardin ve Midyat'ta başlattığımız bu kampanya daha sonra Şanlıurfa, Gaziantep, Kilis'te ve yurdun değişik yerlerinde 100 bin adet dağıtacağız."

Ziyaretinden ve verdiği bilgiden duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Tekin, Müftü Coşkun'a teşekkür ederek çalışmaları hakkında başarılar diledi.

Kaymakamın ziyaretine Midyat İlçe Müftüsü Mehmet Şafi Bilik, Diyanet Vakfı Hayır Hizmetleri Görevlisi Ali Güner ve Şube Hizmetleri görevlisi Ahmet Hamdi Yemenoğlu katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Mardin Müftüsü Coşkun Midyat Kaymakamını Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement