Mardin Nusaybin'de Belediye Bütün Okulların Bahçelerini Temizledi - Son Dakika
Güncel

Mardin Nusaybin'de Belediye Bütün Okulların Bahçelerini Temizledi

Mardin'in Nusaybin ilçesinde Belediye, yarın eğitim ve öğretime açılacak bütün okulların bahçelerini su ile yıkayarak, ağaçlandırma çalışması yaparak eğitime hazır hale getirdi.

17.09.2017 15:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mardin'in Nusaybin ilçesinde Belediye, yarın eğitim ve öğretime açılacak bütün okulların bahçelerini su ile yıkayarak, ağaçlandırma çalışması yaparak eğitime hazır hale getirdi.Nusaybin Belediyesine teşekkür eden ilçe Milli Eğitim Müdürü Ümit Çetin, Belediyenin yaz ayı boyunca okullarda onarım, park ve bahçe düzenlemesi yaptığını da söyledi.

Nusaybin Belediyesi ilçede bulunan toplam 42 okul binasında temizlik çalışması yaptı. Nusaybin Belediyesi Yazı İşleri Müdürü Fahrettin Aktaş, Kaymakam ve Belediye Başkan vekili Ergün Baysal'ın talimatıyla Belediyeye bağlı Temizlik İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından kokulu sabunla okulların iç ve dış yıkaması yanı sıra bahçe düzenlemesi ve ağaç budamaları yaptıklarını belirtti. Nusaybin Belediyesinin eğitime çok önem verdiği ifade eden Aktaş, daha önce okulların bahçelerinde parke ve peyzaj çalışması yaptıklarını söyledi.

Okullarda başlattığı temizlik seferberliği nedeniyle Nusaybin Belediyesine teşekkür eden Milli Eğitim Müdürü Ümit Çetin, Belediyenin yaz ayı boyunca okullarda onarım, park ve bahçe düzenlemesi yaptığını kaydetti.

Eğitime verdiği desteklerden dolayı Nusaybin Belediyesine teşekkür eden Çetin, "2017 - 2018 eğitim öğretim yılı hazırlıklarında bizi yalnız bırakmayan, her işte olduğu gibi hafta sonlarını dahi bizimle geçiren başta Kaymakamımıza teşekkür ediyoruz. Okullarımızın eğitim sezonuna hazırlanmasında hafta sonu olmasına rağmen çok güzel bir iş çıkardılar. İnşallah eğitim öğretim yılımıza hem fiziki hem de diğer tüm çalışmalarımızla hazırız. Öğrencilerimizi Pazartesi günü okullarımızda bekliyoruz"dedi.

Mardin Nusaybin\'de Belediye Bütün Okulların Bahçelerini Temizledi
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mardin Nusaybin'de Belediye Bütün Okulların Bahçelerini Temizledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement