Mardin Valisi Mahmut Demirtaş, kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi - Son Dakika
Güncel

Mardin Valisi Mahmut Demirtaş, kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi

Mardin Valisi Mahmut Demirtaş, kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi

Mardin Valisi Mahmut Demirtaş, kentsel dönüşüm projesi kapsamında Yeşilli ilçesindeki çalışmalarla ilgili inceleme yaptı.

16.10.2020 16:56  Güncelleme: 17:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mardin Valisi Mahmut Demirtaş, kentsel dönüşüm projesi kapsamında Yeşilli ilçesindeki çalışmalarla ilgili inceleme yaptı.

Kentsel Dönüşüm Projesi çevresinde yürütülen çalışmaları yerinde incelemek üzere Yeşilli ilçesini ziyaret eden Demirtaş'ı, Kaymakam Emre Öztürk, Belediye Başkanı Hayrettin Demir ile kamu kurum ve kuruluşların temsilcileri karşıladı.

Demirtaş, Büyükşehir Belediyesi Fen Dairesi Başkanı Cebrail Aslan ile Gül ve Tepebaşı Mahallerinde 6,6 hektar alanda inşa edilecek 600 konut 200 dükkan ve 2 bin 500 kişilik cami ile ilgili çalışmaları inceledi.

Çalışmaların yürütüldüğü alanı gezen Demirtaş, Kaymakam Öztürk ve Belediye Başkanı Demir'den gelinen son durum hakkında bilgi aldı.

Demirtaş, daha sonra 2 bin 500 kişilik cami projesi ile ilgili inceleme yaptı.

Vatandaş memnuniyeti gözetilerek yerinde dönüşüm yapılması hedeflenen projede, uzlaşma görüşmelerinde taşınmaza karşılık talep eden hak sahiplerine konut veya dükkan seçeneği sunulduğu, uzlaşmanın sağlanmadığı durumlarda ise rızai kamulaştırma yolunun izlendiği öğrenildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Mardin Valisi Mahmut Demirtaş, kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi
    06:57 İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağmur etkisini göstermeye başladı. Sağanak yağış, D-100 Karayolu ve sahil yolunda sürücülere zor anlar yaşatırken, trafik yoğunluğu sabahın erken saatlerinde artmaya başladı.

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement