Mario Balotelli, İsrailli Sevgilisini Darp Etti - Son Dakika
Spor

Mario Balotelli, İsrailli Sevgilisini Darp Etti

Milan forması giyen Mario Balotelli, gittiği gece kulübünde İsrailli sevgilisi Avivit Bar Zahor'u fiziksel ve sözlü olarak darp etti.

06.05.2016 17:06  Güncelleme: 18:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milan'ın yaramaz çocuğu uslanmamaya devam ediyor. Bu sefer ünlü kadın oyuncuyu darp eden Süper Mario Balotelli'nin başı büyük dertte.

İtalyan futbolcu Mario Balotelli'nin eğlenmek için gittiği gece kulübünde İsrailli televizyon programı yarışmacısı Avivit Bar Zahor'u fiziksel ve sözlü olarak darp ettiği iddia edildi.

FİZİKSEL DARP UYGULADI

34 yaşındaki güzel oyuncu akşam gittikleri barda Mario Balotelli ile karşılaştıklarını, Mario'nun yanında otururken sözlü saldırıya uğradığını daha sonra bu saldırının fiziksel darp ile gerçekleştiğini belirti. Polise şikayette bulunacağını belirten Bar Zahor, gece eğlenmesini erken bitirdiği belirtildi.

BALOTELLI'NIN AÇIKLAMASI BEKLENİYOR

Olay hakkında İtalyan milli futbolcu herhangi bir açıklamada bulunmadı. Balotelli'nin ismi daha önce de bir çok olayda geçmişti. İtalyan medyası Avivit Zahor hakkında Mario'nun önümüzdeki günlerde yapacağı açıklamayı merakla bekliyor.

(Kaynak: Sporcope)

Mario Balotelli, İsrailli Sevgilisini Darp Etti

Son Dakika Spor Mario Balotelli, İsrailli Sevgilisini Darp Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Garip: Ne bu israilli vurgusu ? israilli olunca ne oluyo ? niye bu kadar ırk belirtme ihtiyacı hissettiniz ? 12 2 Yanıtla
  • D.AHMETOGLU: Balotelliyi italyaya basbakan yapmak lazim. 11 0 Yanıtla
  • türrk: adam bizim ülkenin israile yapamadığını yapmış .. alın bunu fenere 6 0 Yanıtla
  • TS 61: Helal sana Balotelli keske israilliyi oldurseydin 2 2 Yanıtla

Advertisement