Mario Gomez Sonrası Santrafor Adayları - Son Dakika
Güncel

Mario Gomez Sonrası Santrafor Adayları

Ali DANAŞ -LEOGANG -DHABeşiktaş Mario Gomez'in takımda kalmama kararı sonrası santrafor arayışlarına hız verdi.

21.07.2016 13:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ali DANAŞ -LEOGANG -DHA

Beşiktaş Mario Gomez'in takımda kalmama kararı sonrası santrafor arayışlarına hız verdi.

Başkan Fikret Orman'ın bir hafta önce yaptığı "Mario Gomez'in kalmama ihtimaline karşın biz de santrafor adayları ile görüşüyoruz. B planımız hazır" açıklamalarından sonra dikkatler Beşiktaş transfer komitesinin yapacağı temaslara yöneldi.

Takımın oyun yapısını ve son iki senedeki Demba Ba ve Mario Gomez tarzı santraforların başarısını göz önünde bulunduran yönetim en az Demba Ba ve Gomez kadar ses getirecek adayları öne aldı. Daha önceden görüşülen ve transferinde belli bir mesafe kaydedilen Manchaster City'li Wilfried Bony için kulübü ile görüşme halinde olan Siyah Beyazlılar Fildişi Sahilli oyuncuyu kiralamak için yoğun çaba harcıyor.

Beşiktaş'ın Bony'nin olmama ihtimaline karşın belirlemiş olduğu diğer santrafor adayları ise Loic Remy, Mario Balotelli, Fernando Llorente ve Huntelaar gibi isimler. İsmi geçen futbolcuların kulüpleri ile en az 2 yıl daha sözleşmelerinin olması, Beşiktaş'ın görüşmeleri kiralık + satın alma opsiyonu üzerinden sürdürmesine sebep oluyor.

Yönetimin, çalkantılı hayatı yüzünden daha önce Şenol Güneş'ten veto yiyen Balotelli için hocayı tekrar ikna etmeye uğraşacağı da gelen bilgiler arasında.Mario Balotelli'yi isteyen yöneticiler, Gomez'den sonra Sosa'nın da ayrılması halinde yaşanacak moral bozukluklarının ancak taraftarın seveceği Balotelli gibi bir oyuncu almakla aşılacağını düşünüyor.Buna karşın Balotelli gibi her gittiği yerde problem çıkaran oyuncu yerine takıma faydalı olacak isimler olarak gördükleri Remy, Llorente,Huntelaar gibi oyuncular için uğraşmak gerektiğini düşünen yöneticiler de var. Tüm bu düşünceleri dikkate alan Başkan Fikret Orman ise Teknik Direktör Şenol Güneş'in isteği doğrultusunda hareket edecek.

BU KEZ SIRA JOSE SOSA VE ATİBA'DA MI ?

Beşiktaş'ta yaşanan sıkıntılar sadece Mario Gomez ile sınırlı değil. Gomez'in ayrılığından sonra gözler bu kez de ayrılmak istediklerini daha önce söyleyen Jose Sosa ve Atiba'ya çevrilmiş durumda. Takımla antrenmanlara çıkan ve kampa dahi gelen Jose Sosa'nın yönetimin önerdiği yeni teklifi geri çevirdiği belirtliyor.İlk olarak terör, şimdi de yaşanan son olaylardan dolayı eşinin Türkiye'de yaşamak istemediği konusunu yine yönetimin önüne koyan Sosa'nın, Milan'ın yanısıra İspanya'dan da bir kaç takımla görüştüğü öğrenildi.

Bu arada Sosa konusunda İtalyan medyasında, Milan'ın Arjantinli oyuncuyu almak için paranın yanında santrafor Luiz Adriono önerisiyle Beşiktaş'a yeni bir teklif sunabileceğide belirtilmeye başlandı.

Siyah Beyazlılarda bu problemlerin yanı sıra sözleşmesinin yeniden revize edileceği söylenen Atiba konusunda da henüz net bir açıklama yapılamamış olması da soru işaretleri doğuruyor. Yılda 1 Milyon Euro kazanan ve zam yapılarak yeni sözleşme imzalanacağı açıklanan Atiba için şu ana kadar resmi bir açıklamanın yapılmadı.Yaşanan bu durum Kanadalı futbolcu ile pazarlıkların sürdüğü ve henüz tam bir anlaşma sağlanamadığı şeklinde yorumlanıyor.

Görünen o ki stoper ve sol bek alarak transferi kapatmayı ve rahat bir hazırlık dönemi geçirmeyi düşünen Beşiktaş yönetimi takım içinde yaşanan bu gelişmelerle de bir hayli uğraşacak.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mario Gomez Sonrası Santrafor Adayları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement