Markalar Desteklerse Kincboks'ta Uluslararası Şampiyonalara Ev Sahipliği Yapılabilecek - Son Dakika
Yerel

Markalar Desteklerse Kincboks'ta Uluslararası Şampiyonalara Ev Sahipliği Yapılabilecek

Markalar Desteklerse Kincboks\'ta Uluslararası Şampiyonalara Ev Sahipliği Yapılabilecek

Oba Makarnanın resmi sponsorluğuyla start alan Kinckboks Türkiye Şampiyonasının bir başlangıç olabileceğini ifade eden Kincboks İl Temsilci Yardımcısı ve Milli Hakem Cengiz Oktay Bekarlar “Gaziantep’in markaları sporun arkasında durursa dünya standartlarında bir çok şampiyonaya ev sahipliği yapabileceğimiz gibi dünya şampiyonları da çıkarabiliriz” dedi.

20.06.2014 10:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Oba Makarnanın resmi sponsorluğuyla start alan Kinckboks Türkiye Şampiyonasının bir başlangıç olabileceğini ifade eden Kincboks İl Temsilci Yardımcısı ve Milli Hakem Cengiz Oktay Bekarlar "Gaziantep'in markaları sporun arkasında durursa dünya standartlarında bir çok şampiyonaya ev sahipliği yapabileceğimiz gibi dünya şampiyonları da çıkarabiliriz" dedi.

Türkiye Kickboks Federasyonu 2014 yılı faaliyet takviminde yer alan 'Bay-Bayan Gençler ve Büyükler Kickboks Şampiyonası' Oba Makarnanın resmi sponsorluğunda başlarken bu sporun gelişmesi ve yaygınlaşması için birçok projeye imza attıklarını ifade eden Kinckboks Gaziantep İl Temsilci Yardımcısı Cengiz Oktay Bekarlar sporun insan yaşamında adeta bir mucize olduğunu ifade ederek spor alanında büyük başarılara imza atmaya hazır bir potansiyel olduğuna dikkat çekerek sanayici ve iş adamlarından destek istedi.

Cengiz Oktay Bekarlar Gaziantep'in bu şampiyona ile 2 bine yakın sporcuyu ağırladığını belirterek, "8 gün sürecek bir şampiyonaya ev sahipliği yapıyoruz. Bu kentimizin birçok alanda gelişmesi için önemli bir potansiyel. Böyle büyük organizasyonların Gaziantep'e getirilmesi için elbette ekonomik desteklere ihtiyaç duyulmaktadır. Gaziantep markalarıyla bu tür etkinlikleri desteklemeli, özellikle spor alanında gelişmelerin hızlandırılması için gerekli sponsorluk desteğini vermelidir. Şampiyona Resmi Sponsorumuz olan Oba Makarna Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Musa Özgüçlü'ye teşekkür etmek istiyorum. Şampiyonaya destek veren Edacan İnşaat ve Sakıcı İnşaat'a da ayrıca teşekkür ederim. Gaziantep markalarıyla bu tür organizasyonların arkasında durursa her gün farklı bir turnuva veya şampiyonaya ev sahipliği yapar. Diğer taraftan birçok spor dalında olduğu gibi Kinckboks'ta da uluslararası başarılara imza atacak yetenekte sporcularımız var. Ancak bu sporcularımızın sanayici ve iş adamlarımız tarafından desteklenmesi gerekiyor. Sporcularımız kendi imkanlarıyla bir noktaya kadar gelebiliyor. Onları okyanus ötesine taşıyacak güç Gaziantep'in markalarında yatıyor. Spor organizasyonlarına sponsorluk gelenek haline gelmelidir" dedi.

Oba Makarna resmi sponsorluğunda Gaziantep Şahinbey Kapalı Spor Salonunda başlayan 18-26 Haziran tarihleri arasında devam edecek olan Türkiye Bay Bayan Kinckboks Türkiye Şampiyonası ve Milli Takım Seçmelerine, 58 ilden 360 ı bayan, bin 360'ı erkek toplamda bin 723 sporcu iştirak ettiğini de ifade eden Cengiz Oktay Bekarlar Gaziantep'ten 45 sporcunun yarıştığını da hatırlattı. Şampiyonanın organizasyonunda İl Temsilcisi Av. Cihangir Ağcabay'ın önemli katkılar sağladığına da dikkat çeken Bekarlar bu işlerin gerçekleşmesi için marka desteğinin şart olduğunu da belirtti. Cengiz Oktay Bekarlar bu şampiyonanın çok önemli olduğunu dereceye giren sporcular arasından milli takımın belirleneceğini ve Eylül ayında İtalya'da yapılacak olan gençler dünya şampiyonasında ve ekim ayında İspanya da yapılacak olan büyükler Avrupa şampiyonasında ülkemizi temsil edecek olan sporcuların burada belirleneceğini belirleneceğini de sözlerine ekledi.

Bekarlar organizasyonun Gaziantep'te adeta ortak akılla gerçekleştirdiğini bazı kamu kurum ve kuruluştan destek aldıklarını belirterek, "Yoğun bir katılımın olduğu turnuvanın gerçekleşmesinde büyük emekleri olan Gaziantep valisi Erdal Ata ya, vali yardımcısı Cemalettin Özdemir'e, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'e, Gaziantep Gençlik Spor il Müdürü Ömer Faruk Şiran'a, İl Temsilcimiz Av Cihangir Ağcabay ve bütün sponsorlarımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Markalar Desteklerse Kincboks'ta Uluslararası Şampiyonalara Ev Sahipliği Yapılabilecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement