Markalı Konut Projelerinde Evvıva Farkı Bulut İnşaat'tan - Son Dakika
Güncel

Markalı Konut Projelerinde Evvıva Farkı Bulut İnşaat'tan

Markalı Konut Projelerinde Evvıva Farkı Bulut İnşaat\'tan

Villa, rezidans ve apartman dairesi gibi farklı konut tiplerinde projeleri hayata geçiren Bulut İnşaat, farklı ihtiyaçları gözeterek müşterilerini hayallerindeki yaşam alanlarıyla buluşturuyor.

02.09.2014 15:46  Güncelleme: 10:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş


Yurtiçi ve yurtdışı evviva projeleriyle fark yaratan Bulut İnşaat, ileri teknolojiden faydalanarak donatılan konutlarda her gelir grubuna konforlu bir yaşam alanı sunuyor.

Evviva projeleriyle İstanbul'un çehresi yenileniyor

Bulut İnşaat; her biri farklı dizayn edilen evviva Residence, evviva Yaşam Merkezi, evviva İnci, evviva Tower, evviva Queen, evviva Gümüş City, evviva Home, evviva Gold, evviva Millenium, evviva Real City ve evviva Nirvana'dan oluşan projeleriyle İstanbul'un çehresini yenilemektedir. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan Bulut İnşaat, evviva projelerinin zengin sosyal aktivite seçenekleri ve spor faaliyet alanlarıyla fark yaratmaktadır.
Makul fiyatlar ile ihtiyaç sahibi herkes ev sahibi oluyor

İstanbul'dan Kıbrıs'a uzanan geniş bir alanda projelerini tamamlayan marka, konut ihtiyaçları ve konfor beklentilerini karşılarken, projelerin yapıldığı bölge ekonomisine de önemli katkılarda bulunmaktadır.


Sorumluluğunun gerektirdiklerini en doğru şekilde yerine getiren Bulut İnşaat; Esenyurt, Bahçeşehir, Tekirdağ ve Kıbrıs projelerinde geçerli kampanyalar ile isteyenlere günde 10 lira ile daire sahibi olabilme fırsatı sunmuştur. Şehit eşleri ve çocuklarına %50, emeklilere ve 3 çocuklu ailelere %33, engelli vatandaşlara %30 indirim sunan marka; sorumluluklarının bilincinde olmasıyla takdir kazanmaktadır. Bulut İnşaat ayrıca kentsel dönüşüm kapsamında eski dairelerini veren ev sahiplerini, yeni rezidans daire sahibi yapmıştır.

Evviva Nirvana ile villada yaşam ayrıcalığı sunuluyor

Yarattığı yeni yaşam alanlarıyla şehre hayat veren Bulut İnşaat, yeni Bahçeşehir projesi Nirvana'yla dikkat çekiyor. Nirvana'da sahip olduğunuz bir diğer konut seçeneği de, bahçe ve havuzun keyfini bireysel olarak sürmek isteyen ve müstakil ev hayaliyle yaşayanlar için tasarlanan villalar olarak karşımıza çıkıyor. 4 ayrı tip olarak, toplam 20 tane olan Nirvana villalar bodrum katında; 2 araçlık kapalı garaj, hamam, sauna, duş, çamaşır odası, hobi alanı gibi seçenekler sunuyor. Yeşilden zengin bir yaşam alanı sunan villalar; bireysel fitness alanı, bireysel saunası, açık havuzu ve açık otoparkıyla öne çıkarken; zemin katta bulunan şömineli salon da, konut sahipleri için vazgeçilmez bir sıcaklık sunuyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Markalı Konut Projelerinde Evvıva Farkı Bulut İnşaat'tan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • serdar: Nasil boyle bir reklam yapabiliyorsunuz Evivanin suanda toplantisi var ve ortalik savas alani İnsanlari 2 yildir bekletiyorlar Yaziklar olsun onlara da onlara dolayli yoldan da olsa hizmet edene 0 0 Yanıtla
  • ahmet: Şimdiye kadar hangi projesini bitirdi bu firma hiç haberiniz var mı? Arkasında binlerce mağdur var bu firmanın reklam parasına vicdanınız elveriyor mu buna? 0 0 Yanıtla

Advertisement