Market hırsızı kamerada - Son Dakika
3.Sayfa

Market hırsızı kamerada

Market hırsızı kamerada Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde bir markete girip hırsızlık yapan şüpheli tutuklandı.

23.03.2023 10:25  Güncelleme: 11:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Market hırsızı kamerada

TEKİRDAĞ - Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde bir markete girip hırsızlık yapan şüpheli tutuklandı.

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesine Karadeniz Mahallesinde markette hırsızlık olayı, polis ekiplerini harekete geçirdi. İşyerinde 4 bin TL para, 200 paket sigara ve ruhsatlı tabancanın çalınması sonucu gerçekleşen hırsızlık olayı ile ilgili yapılan kamera incelemelerinde iş yerine girip hırsızlık yaparak tahmini 60 bin TL zarar veren şahsın 16 yaşındaki B. D. isimli şahıs olduğu ve aynı şahsa gözcülük yaparak yardım eden şahsın da 15 yaşındaki R. Ö. isimli şahıs olduğu tespit edildi.

2 şüpheli Süleymanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Ayrıca olaydan sonra malzemelerin satılmasında yardım eden 16 yaşındaki E.Ç. isimli şahısta belirlenerek ekiplerce yakalandı. Konuyla ilgili olarak yakalanan B.D. isimli şahıs sevk edildiği adli makamlarca tutuklanırken, bu şahsa yardım ettiği belirlenen iki çocuk ise mahkemeden serbest kaldı.

Market hırsızı kamerada
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Market hırsızı kamerada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Zonguldak'ta Otobüsten İnerken Yaralanan Kadın
    20:15 Zonguldak'ta Otobüsten İnerken Yaralanan Kadın

    Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde bir kadın, otobüsten inerken kıyafeti kapıya sıkışınca yere düşerek yaralandı. Ayşe D. isimli yolcu, halk otobüsünün hareket etmesiyle birlikte yere düştü. Diğer yolcuların haber vermesi üzerine sağlık ekipleri olay yerine gelerek Ayşe D.'ye müdahale etti. Yaralı kadın, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.


Advertisement