Markete Saldırı Anı Güvenlik Kamerasında - Son Dakika
Güncel

Markete Saldırı Anı Güvenlik Kamerasında

Markete Saldırı Anı Güvenlik Kamerasında

DİYARBAKIR merkez Bağlar İlçesi'nde markete yüzleri maskeli iki kişinin düzenlediği saldırı güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

06.06.2017 16:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

DİYARBAKIR merkez Bağlar İlçesi'nde markete yüzleri maskeli iki kişinin düzenlediği saldırı güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde, elinde tabanca olan kişinin müşterileri dışarı çıkarması, patlayıcı olan kişinin de patlayıcıyı poşet içerisine markete koyduğu ve daha sonra patlayıcının infilak ettirildiği yer aldı.

Kentin merkez Bağlar ilçesi 5 Nisan Mahallesi, Lezgin Avcı Caddesi üzerinde bulunan bir markete 4 Haziran gecesi gelen yüzleri maskeli iki saldırgandan biri elindeki poşette bulunan el yapımı patlayıcıyı markete içine görürken, diğeri ise elinde tabancayla müşterileri ve market çalışanlarını dışarı çıkardı. Önce çocuklarında bulunduğu müşteriler, ardından iki market çalışanı da marketi terk ettikten sonra içeriye patlayıcıyı bırakan kişi ve diğeri hızla markettin önünden kaçarken patlama meydana geldi.

Saldırı yaklaşık 1.5 dakika içerisinde gerçekleşirken, maddi hasarın meydana geldiği patlamayla ilgili polis soruşturmayı sürdürüyor.

- Diyarbakır

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Markete Saldırı Anı Güvenlik Kamerasında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement