Markette alışveriş yapan kadınlara saldırdı... O anlar kamerada - Son Dakika
3.Sayfa

Markette alışveriş yapan kadınlara saldırdı... O anlar kamerada

Kahramanmaraş'ta 3 kadın bir markette alışveriş yaparken saldırgan bir erkek tarafından darp edildi. Şüphelinin bir kadına tokat atmasından sonra diğer 2 kadının onu savunmasıyla devam eden darp olayı güvenlik kamerasına yansıdı. Polis vatandaşların yakaladığı şüpheli U.Ş'yi gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

08.05.2023 12:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Markette alışveriş yapan kadınlara saldırdı... O anlar kamerada

Kahramanmaraş'ta 3 kadın bir markette alışveriş yaparken saldırgan bir erkek tarafından darp edildi

Şüphelinin bir kadına tokat atmasından sonra diğer 2 kadının onu savunmasıyla devam eden darp olayı güvenlik kamerasına yansıdı

KAHRAMANMARAŞ - Kahramanmaraş'ta 3 kadın bir markette alışveriş yaparken saldırgan bir erkek tarafından darp edildi. Şüphelinin bir kadına tokat atmasından sonra diğer 2 kadının onu savunmasıyla devam eden darp olayı güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, merkez Dulkadiroğlu ilçesi Namık Kemal Mahallesinde bulunan bir markette meydana geldi. Mahalle marketinde alışveriş yapan kadınların olduğu yere gelen U.Ş. kenarda çocukla bekleyen N.F.G'nin kafasına tokatla vurdu. O sırada alış veriş yapan diğer kadınlar D.G. ve Z.K. erkeğe karşı çıktı. Şüpheli diğer kadınları da darp ederken çevredeki vatandaşların müdahalesi ile yakalanıp etkisiz hale getirildi.

Çevredeki vatandaşların kadınlara saldıran şüpheliye gösterdiği tepki ve yaşanan saldırı anları saniye saniye marketin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Polis, vatandaşların yakaladığı şüpheli U.Ş'yi gözaltına aldı. Şüphelinin kadınlarından birinin eski eşinin arkadaşı olduğu iddia edildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Markette alışveriş yapan kadınlara saldırdı... O anlar kamerada
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Markette alışveriş yapan kadınlara saldırdı... O anlar kamerada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement