Marko Paşa' Nürnberg'de Güldürdü - Son Dakika
Güncel

Marko Paşa' Nürnberg'de Güldürdü

Marko Paşa\' Nürnberg\'de Güldürdü

'Marko Paşa' Nürnberg'de güldürdüTaner Tüzün, Nürnberg, 26 Mayıs (DHA) - Türk Tiyatrosunun komedi dalındaki en büyük ustalarından Nejat Uygur tarafından uzun yıllar büyük bir başarı ile sahnelenen 'Marko Paşa' oyunu günümüz yorumuyla Süheyl ve Behzat Uygur Tiyatrosu tarafından Nürnberg Gemeinschafthaus'da sahnelendi.

26.05.2016 10:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

'Marko Paşa' Nürnberg'de güldürdü

Taner Tüzün, Nürnberg, 26 Mayıs (DHA) - Türk Tiyatrosunun komedi dalındaki en büyük ustalarından Nejat Uygur tarafından uzun yıllar büyük bir başarı ile sahnelenen 'Marko Paşa' oyunu günümüz yorumuyla Süheyl ve Behzat Uygur Tiyatrosu tarafından Nürnberg Gemeinschafthaus'da sahnelendi.

Farklı şarkılarıyla ve danslar ile zenginleştirilen oyunda Süheyl ve Behzat Uygur kardeşler, Nejla Uygur, Şahnaz Çakıralp, Uğur Babürhan, Kahraman Sivri, Leyla Yenigün, Ömer Yılmaz ve Burcu Afşin rol aldı.

Nürnberg'in tanınmış iş adamlarından Ahmet Can'ın daveti ile Nürnberg'de sahnelenen oyunda, varlıklı ve despot bir Paşa ve ailesinin köşküne iç güveysi damat olarak alınan Hayrullah'ın karısına aşık olmasına rağmen bir türlü aynı evin içinde kavuşamaması konu edildi.

OPERET TADINDA OYUN

Marko Paşa, operet tadında seyirciye sunuldu. Espri dolu oyunda, izleyicilerin kahkahaları salonda yankılanırken, oyuncular ayakta alkışlandı. Oyunu Nürnberg Konsolosu Gürol Baş ve 500 izleyici takip ederken, Avrupa Elele Engellilere Yardım Konfederasyonu Başkanı Cengiz Hocazade ve İdare heyetinde bulunun engelli Mesut Tüsem Nejla Uygur'a çiçek vermesi salonda büyük alkış aldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Marko Paşa' Nürnberg'de Güldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement