Marlborough Gallery 7.Contemporary İstanbul'da! - Son Dakika
Güncel

Marlborough Gallery 7.Contemporary İstanbul'da!

Marlborough Gallery 7.Contemporary İstanbul\'da!

Türkiye'nin en kapsamlı uluslararası çağdaş sanat fuarı dünyanın en önemli uluslararası galerilerini İstanbul'da buluşturuyor.

30.10.2012 13:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Contemporary Istanbul, dünyanın dört bir yanından uluslararası galeri, koleksiyoner ve sanatseveri İstanbul'da 7. kez bir araya getiriyor. 22-25 Kasım 2012 tarihleri arasında İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı ile İstanbul Kongre Merkezi'nde 16.000 m2'lik alanda gerçekleşecek olan 7. Contemporary Istanbul'a dünyanın en önemli galerileri arasında yer alan Marlborough Gallery de katılacak.

Ana sponsorluğunu Akbank Private Banking, ortak sponsorluğunu Zorlu Center ve Yıldız Holding'in üstlendiği 7. Contemporary Istanbul'a 55'i yurt dışı, 45'i yurt içi olmak üzere 100 çağdaş sanat galerisi ve 600 sanatçı katılacak. Her geçen yıl daha zengin içerik ve katılım ile devam eden Comtemporary Istanbul'da bu kez dünyanın en önemli galerilerinden biri olarak kabul edilen Marlborough Gallery de yer alacak.

1946 yılında Londra'da kurulan Marlborough Gallery, 1963'te New York'ta ilk sanat galerisini açtı. 49 yıllık çağdaş sanat galerisi, modernden çağdaş sanata uzanan bir çerçevede Magdalena Abakanowicz, Fernando Botero, Claudio Bravo, Richard Estes, Red Grooms, Tom Otterness, Arnaldo Pomodoro, Manolo Valdés, Zao Wou-Ki, Frank Auerbach, Paula Rego ve Antonio Lopez Garcia gibi dünyanın en önemli sanatçılarını temsil ediyor.

Comtemporary bu yıl çok daha zengin!

Marlborough Gallery yanı sıra dünyanın en önemli galerileri arasında sayılan Haunch of Venison, Opera Gallery, Galerie Michael Schultz, MaM-Mario Mauroner Contemporary Art diğer katılımcı galeriler arasında yer alacak. Birçok önemli çağdaş sanat eseri ve sanatçının ilk defa izleneceği Contemporary Istanbul'da CI Dialogues konferans serisi ve Video Cube video seçkisinin yanı sıra özel davetler, açılış ve kapanış partileri gibi yan etkinlikler de sanatseverlere eş zamanlı olarak sunulacak.

CI Dialogues Konferans Serisi ile çağdaş sanatın bugünü ve yarını tartışılacak

CI Dialogues'un ilk günü olan 22Kasım'da Bloomberg'den canlı yayınlanacak "Kurumlar, Ekonomi ve Sanat" başlıklı oturumda dünyanın en saygın müzayede evlerinden Phillips De Pury eş kurucusu Simon De Pury, Marlborough Gallery'nin ortak kurucusu Pierre Levai, Akbank Private Banking'den Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Saltık Galatalı ve Contemporary Istanbul Genel Koordinatörü Prof. Dr. Hasan Bülent Kahraman tartışacak oturumun sunuculuğunu Özlem Dalga üstlenecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Marlborough Gallery 7.Contemporary İstanbul'da! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Üreticilere Yüzde 50 Hibeli Karpuz Tohumu Desteği Verecek
    11:14 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Üreticilere Yüzde 50 Hibeli Karpuz Tohumu Desteği Verecek

    Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, atıl durumdaki arazilerin tarıma kazandırılması ve üreticilerin verimli, pazar değeri yüksek alternatif ürünlere yönlendirilmesi amacıyla 'Alternatif Ürün Yetiştiriciliğini Destekleme Projesi'ni hayata geçiriyor. Proje kapsamında çiftçilere yüzde 50 hibeli sertifikalı hibrit karpuz tohumu desteği verilecek ve başvurular alınmaya başlandı. Bu desteklerle Kandıra karpuzunun üretiminde artış sağlanması ve atıl durumdaki arazilerin tarıma kazandırılması hedefleniyor.

  • Türk Çelik Sektörünün İhracatı Yüzde 15,8 Arttı
    11:13 Türk Çelik Sektörünün İhracatı Yüzde 15,8 Arttı

    Türk çelik sektörü, yılın ilk iki ayında ihracatını 2023'ün aynı dönemine göre yüzde 15,8 artırarak 2 milyar 503 milyon 142 bin dolara yükseltti. İstanbul, 1 milyar 199 milyon dolarlık ihracatla ilk sırada yer alırken, Romanya en fazla ihracat yapılan ülke oldu.

  • HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu Bitlis'te konuştu
    11:12 HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu Bitlis'te konuştu

    HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, seçim çalışmaları çerçevesinde Bitlis'in Tatvan ilçesinde yaptığı konuşmada, "Biz savaşa gitmiyoruz, seçime gidiyoruz" dedi.

  • Engelli Adam, İhtiyaç Sahiplerine Ekmek Dağıtıyor
    11:11 Engelli Adam, İhtiyaç Sahiplerine Ekmek Dağıtıyor

    Suudi Arabistan'da yaşadığı kaza sonucu engelli kalan Mehmet Taşçı, Yozgat'ın Sorgun ilçesinde hayırseverlerin ve fırıncıların katkısıyla aldığı ekmek ve temel ihtiyaç malzemelerini 3 tekerli engelli aracıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor. Taşçı, her gün Sorgun sokaklarını dolaşarak yaklaşık 100 aileye sıcak ekmekler götürüyor ve insanların memnuniyetiyle mutlu oluyor.

  • Erzurum'da polisin tatbikatı gerçeği aratmadı
    11:11 Erzurum'da polisin tatbikatı gerçeği aratmadı

    Erzurum'un Hınıs ilçesinde çevik kuvvetin toplumsal olaylara müdahale tatbikatı gerçeği aratmadı. Hınıs İlçesi Emniyet Müdürlüğü bünyesinde kurulan çevik kuvvet grup amirliği, muhtemel olaylara müdahalede gerçekçi bir tatbikat gerçekleştirdi. Tatbikatta personelin performansı, gerçek olaylardan farksızdı ve toplumsal olaylara müdahale eğitimi de verildi.

  • Aksaray'da Uyuşturucu Ticareti Yapan Zanlı Tutuklandı
    11:11 Aksaray'da Uyuşturucu Ticareti Yapan Zanlı Tutuklandı

    Aksaray'da uyuşturucu ticareti yapıldığı ihbarı üzerine harekete geçen İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, yapılan çalışmalar sonucunda bir adrese baskın düzenledi. Yapılan aramada bonzai, hap, extacy hap, ruhsatsız tabanca, kurusıkı tabanca, ruhsatsız av tüfeği ve hassas terazi ele geçirildi. Zanlı, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi ve çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

  • Antalya'da Kentsel Dönüşüm Projesi Tamamlandı
    11:11 Antalya'da Kentsel Dönüşüm Projesi Tamamlandı

    Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in Kepez ve Santral Mahallesi Kentsel Dönüşüm alanına kazandırdığı kapalı pazar yeri ile park alanı projeleri hizmete açılıyor.


Advertisement