Sabah saatlerine dikkat! 3 bölge için kuvvetli yağış uyarısı geldi - Son Dakika
Güncel

Sabah saatlerine dikkat! 3 bölge için kuvvetli yağış uyarısı geldi

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, perşembe sabahından itibaren Marmara'nın batısında, İzmir, Aydın ve Antalya'nın doğu ilçelerinde kuvvetli yağış bekliyor. Yağışlar nedeniyle sel, su baskını, yıldırım, heyelan ve kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

30.11.2022 15:45  Güncelleme: 16:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre perşembe günü sabah saatlerinden sonra Edirne çevreleri, Kırklareli'nin kuzey ilçeleri, Tekirdağ, Çanakkale ile Balıkesir'in batı kesimlerinde yerel olmak üzere kuvvetli yağış (metrekareye 21-60 kilogram) öngörülüyor.

EGE VE AKDENİZ'DE DE KUVVETLİ YAĞIŞ BEKLENİYOR

Sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların İzmir'in güney ve batı ilçeleri ile Aydın'ın batı kesimleri yerel olmak üzere kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli (metrekareye 30-75 kilogram) olacağı tahmin ediliyor. Antalya'nın doğu ilçelerindeki sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların ise yerel olmak kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli olması bekleniyor.

VATANDAŞLARA TEDBİR UYARISI YAPILDI

Yağışlar nedeniyle sel, su baskını, yıldırım, heyelan ve kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

Sabah saatlerine dikkat! 3 bölge için kuvvetli yağış uyarısı geldi
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sabah saatlerine dikkat! 3 bölge için kuvvetli yağış uyarısı geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement