Marmaris'te Apart Otelde Yangın - Son Dakika
Güncel

Marmaris'te Apart Otelde Yangın

Marmaris\'te Apart Otelde Yangın

Marmaris'te bir apart otel dairesinde çıkan yangın sonucu, dairede kiracı olarak kalan kişinin elektronik eşyaları ile bin 500 lirasının yandığı bildirildi.

05.12.2012 18:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Marmaris'te bir apart otel dairesinde çıkan yangın sonucu, dairede kiracı olarak kalan kişinin elektronik eşyaları ile bin 500 lirasının yandığı bildirildi.

Siteler Mahallesi'ndeki bir apart otelin ikinci katındaki dairede, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. İçeride kimsenin bulunmadığı sırada çıkan yangın, kısa sürede büyüdü.

Alevleri gören mahalle sakinlerinin haber vermesi üzerine olay yerine gelen Marmaris Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, yangını söndürdü. Yangında dairede bulunan eşyalar tamamen yandı. Üst kattaki dairenin ise balkon ve dış cephesi zarar gördü.

Dairede kiracı olarak kalan Şenol Arslan, gazetecilere yaptığı açıklamada, yangının çıkış nedeninin araştırıldığını belirterek, "DJ'lik yapıyorum. Bundan dolayı evde çok sayıda elektronik eşyam vardı, hepsi yandı. Zararım çok fazla. Yatağın üzerinde bin 500 lira da vardı. Ev sahibine kirayı verecektim, unutmuşum. O da yandı. Tam da iş bulmuştum, her şey yoluna girdi diye düşünürken... Girmemiş demek ki..." dedi.

Mahallede kısa süreli panik yaşanmasına neden olan yangının söndürülmesinin ardından polis ve itfaiye görevlileri, yangının çıkış nedenini tespit etmek için dairede inceleme yaptı.

Muhabir: Levent Kişi

Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu - MUĞLA

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Marmaris'te Apart Otelde Yangın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement