Marty'nin Ayakkabıları Amacına Ulaştı! - Son Dakika
Teknoloji

Marty'nin Ayakkabıları Amacına Ulaştı!

Marty\'nin Ayakkabıları Amacına Ulaştı!

Nike, Geleceğe Dönüş filmindeki "kendini bağlayan" ayakkabıları ile alkışlanacak bir işe imzasını attı!

23.10.2016 15:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bugünlerde Nike'ın, kendini bağlayan ayakkabıları ile normalden daha fazla ilgi gördüğü söylenebilir. Üstelik bu ayakkabılar, önemli bir hayır işine de aracılık yapıyorlar.

Ayakkabı üreticisi, Geleceğe Dönüş 2 filminde Marty McFly tarafından giyilen Mag ayakkabıların izinden gidilerek üretilmiş 89 çift ayakkabıyı açık arttırma ile satmaktaydı. Dün, Marty'nin kendisi (Michael J. Fox) yaptığı duyuru ile toplamın 6.75 milyon dolara ulaştığını açıkladı.

Bu kaynağın tamamı, Parkinson hastalığı için daha iyi tedavi yolları ve çare bulmayı hedefleyen Michael J. Fox Vakfı'na gitmekte. Fox, Geleceğe Dönüş serisinin yıldızı olarak rol almıştı ve 1991 yılında da kendisine Parkinson hastalığı teşhisi koyulmuştu.

TechCrunch'ın söylediğine göre ayakkabıların son çifti önümüzdeki hafta bir galada açık arttırma ile satılacak ancak bunun Nike'ın kendini bağlayan ayakkabılarının sonu olduğunu varsaymak pek doğru olmayabilir.

Firma, yakın zaman önce HyperAdapt 1.0'ı tanıtmıştı. Bu spor ayakkabılar, bir tuşa basıldığında kendilerini sıkılaştırabiliyor. Bu ayakkabılar ABD'de, seçilmiş Nike satıcılarında 28 Kasım tarihinden itibaren denenebilecek.

Kaynak: Chip.com.tr

Son Dakika Teknoloji Marty'nin Ayakkabıları Amacına Ulaştı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement