Marvel'in Avengers: Endgame Ekibini Kaçış Evine Kilitlediği Eğlenceli Video - Son Dakika
Teknoloji

Marvel'in Avengers: Endgame Ekibini Kaçış Evine Kilitlediği Eğlenceli Video

Marvel\'in Avengers: Endgame Ekibini Kaçış Evine Kilitlediği Eğlenceli Video

Marvel, sinematik evreninin dört önemli karakterini bir kaçış evine hapsetti ve Avengers: Endgame temalı bu bulmaca dolu evden kaçabilmesini umut etti.

10.05.2019 11:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ürününüzü yeterince tanıtmazsanız, ne kadar iyi olduğuna bakılmaksızın alıcılarına ulaşmakta zorlanacaktır. Bunun farkında olan Marvel, tarihinin en iyi ve en ses getiren filmi olan Avengers: Endgame'i daha fazla insana duyurmak için yoğun bir çaba gösteriyor.

Marvel'in Avengers: Endgame Ekibini Kaçış Evine Kilitlediği Eğlenceli Video

Marvel, halkla ilişkiler çalışmalarından birinde Marvel Sinematik Evreni karakterlerinden Falcon/Sam Wilson karakterini canlandıran Anthony Mackie, Shuri karakterini canlandıran Letitia Wright, Winter Soldier karakterini canlandıran Sebastian Stan ve Dr.Stange karakterini canlandıran Benedict Cumberbatch'i Avengers: Endgame temalı bir kaçış evine hapsetti.

Kaçış evinin kontrolü, Avengers filmlerinin yönetmeni olan Joe Russo'nun elindeydi ve oyuncular, bulmacalarla dolu evden kaçabilmek için eğlenceli bir mücadele verdiler. Anthony Mackie, Letitia Wright, Sebastian Stan ve Benedict Cumberbatch'in yer aldığı kaçış evi videosunu aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz:

Kaynak: WebTekno

Son Dakika Teknoloji Marvel'in Avengers: Endgame Ekibini Kaçış Evine Kilitlediği Eğlenceli Video - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement