Marvel Stüdyoları, 10. Yıldönümü Kutlamalarına Başladı - Son Dakika
Güncel

Marvel Stüdyoları, 10. Yıldönümü Kutlamalarına Başladı

Marvel Stüdyoları, 10. Yıldönümü Kutlamalarına Başladı

Marvel Sinematik Evreni yıl boyu sürecek 10. yıldönümü kutlamalarına Marvel filmlerine eşlik eden oyuncu ve film yapımcılarının yer aldığı, on yıldır sembolleşen toplu foto çekimiyle başladı.

21.02.2018 14:48  Güncelleme: 14:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

7 Ekim 2017'de 80'den fazla oyuncu ve film yapımcısından oluşan bir grup, Marvel Stüdyolarının "Avengers: Sonsuzluk Savaşı" filminin Atlanta, Georgia'da bulunan setinde son on yılı bir fotoğrafla unutulmaz hale getirmek ve Marvel Sinematik Evreni'nin başarılarını kutlamak için gizlice bir araya geldi.

Arlarında Robert Downey Jr., Chris Evans, Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Scarlett Johansson, Paul Rudd, Benedict Cumberbatch, Chris Pratt, Chadwick Boseman, Brie Larson, Jeremy Renner, Tom Holland, Sean Gunn, Hannah John-Kamen, Zoe Saldana, Angela Bassett, Jon Favreau, Gwyneth Paltrow, Kurt Russell, Danai Gurira, William Hurt, Karen Gillan, Emily VanCamp, Tessa Thompson, Don Cheadle, Dave Bautista, Michael Peña, Anthony Mackie, Evangeline Lilly, Elizabeth Olsen, Paul Bettany, Frank Grillo, Letitia Wright, Laurence Fishburne, Linda Cardellini, Sebastian Stan, Ty Simpkins, Michael Douglas, Michelle Pfeiffer, Hayley Atwell, Pom Klementieff, Benedict Wong, Michael Rooker, Vin Diesel, Cobie Smulders, Samuel L. Jackson ve Jeff Goldblum'ın yer aldığı bir grup süper kahraman bu etkinlik için bir araya geldi.

Marvel Sinematik Evreni'nin son on yılında ekipte olan aralarında Kevin Feige, Louis D'Esposito, Victoria Alonso, Stan Lee, Scott Derrickson, Trinh Tran, Alan Taylor, Brad Winderbaum, Louis Letterier, Jon Watts, Sarah Finn, James Gunn, Joe Russo, Anthony Russo, Joss Whedon, David Grant, Mitchell Bell, Anna Boden, Ryan Fleck, Jeffrey Ford, Peyton Reed, Jonathan Schwartz, Stephen Broussard, Ryan Coogler, Jeremy Latcham, Nate Moore, Christopher Markus, Stephen McFeely, Taika Waititi, Erik Carroll, Ryan Meinerding ve Craig Kyle gibi isimlerin de bulunduğu film yapımcıları da kutlamalara katıldı.

Marvel Stüdyolarının 10. Yıldönümü "Avengers: Sonsuzluk Savaşı" filminin gösterimiyle başlıyor ve Marvel Stüdyolarının 2008 yılından 2019 yılına kadarki tüm filmlerini kapsıyor. Yıldönümü kutlamaları kapsamında, gelecek aylarda hayranlar için özel tüketim ürünleri ve koleksiyon parçaları çıkacak, ayrıca sinemalarda etkinlikler de yapılacak.

Marvel Stüdyolarının on yıllık eşsiz başarısını dünya çapında artan ve 13.5 milyar doları geçen bilet gişesi gelirleri ortaya koyuyor. Eski ve yeni hayran orduları, film yapımcılarının özgün vizyon ve yaratıcılığını ortaya koyan, seyirciye kendilerinden bir şeyler bulabilecekleri yeni karakterlerin ve en sevilen Marvel süper kahramanlarının yer aldığı aksiyon filmlerden oldukça keyif alıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Marvel Stüdyoları, 10. Yıldönümü Kutlamalarına Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement