Masa Tenisi: Erkekler ve Kadınlar 1. Lig - Son Dakika
Spor

Masa Tenisi: Erkekler ve Kadınlar 1. Lig

Erkekler ve Kadınlar Türkiye Masa Tenisi 1. Lig müsabakaları Antalya etabıyla tamamlanırken, Süper Lig'e yükselen ekipler belli oldu.

06.05.2018 14:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erkekler ve Kadınlar Türkiye Masa Tenisi 1. Lig müsabakaları Antalya etabıyla tamamlanırken, Süper Lig'e yükselen ekipler belli oldu.

Süleyman Evcilmen Spor Salonu'ndaki son etap karşılaşmalarının ardından erkeklerde Altınordu, kadınlarda ise 1955 Batmanspor şampiyonluğa ulaştı.

Erkeklerde Altınordu ile birlikte ligi ikinci tamamlayan Büyükşehir Belediye ASAT Gençlik ve Spor Kulübü ile üçüncü olan Malatya Büyükşehir Belediyespor, Süper Lig'e yükseldi.

Kadınlarda ise 1955 Batmanspor'un yanı sıra lig ikincisi Trabzonspor ve lig üçüncüsü İstanbul Arma Spor, gelecek sezon Süper Lig'de oynama hakkını elde etti.

Öte yandan, erkeklerde Yıldırımspor, Büyükşehir Belediye Ankaraspor ve Bursa Büyükşehir Belediyespor, kadınlarda ise Etimesgut Belediyespor, İzmir Büyükşehir Belediye Gençlik ve Spor Kulübü ile Modaspor 2. Lig'e düştü.

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Savaş Ertufan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Erkekler ve Kadınlar Türkiye Masa Tenisi 1. Lig müsabakalarının son etabının Antalya'da başarıyla tamamlandığını söyledi.

Erkek ve kadınlarda 16'şar takımın mücadele ettiğini belirten Ertufan, "Güzel bir lig oldu. Takımlar başarıyla mücadele etti. Bundan sonra önümüzdeki sezonun hazırlıklarına başlayacağız." dedi.

Ertufan, şampiyon olan takımları kutladı.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Masa Tenisi: Erkekler ve Kadınlar 1. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement