'Masal Dünyası' Foça'da - Son Dakika
Güncel

'Masal Dünyası' Foça'da

Foça Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile düzenlenen 'Masal Dünyası' isimli oyun, çocuklarla buluştu.

01.02.2017 15:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Foça Belediyesi Reha Midilli Kültür Merkezi'nde sergilenen oyun, çocuklar tarafından çok beğenildi.
'Masal Dünyası' isimli oyunla, çocuklara masal kahramanları ve kitap okunmasının önemi de eğlenceli bir dille anlatıldı.

Foça Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi işbirliği organize edilen 'Masal Dünyası' isimli oyun, Foça Belediyesi Reha Midilli Kültür Merkezi'nde çocuklarla buluştu.

Çocuklara tiyatro sevgisi aşılamak ve kaliteli zaman geçirmelerini sağlamak amacıyla
Foça Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile düzenlenen ücretsiz tiyatro gösterilerinden ikincisi olan 'Masal Dünyası' isimli oyun, çocuklara kitapların sihirli dünyasının kapısını açtı.

Kamer Yıldız Ok ve Okan Çabalar'ın yazdığı, Kamer Yıldız Ok'un yönettiği 'Masal Dünyası' isimli oyunda, masal kahramanları anlatıldı.

Kitap okuma alışkanlığı üzerine kurgulanan 'Masal Dünyası' isimli oyunda unutulmaya yüz tutmuş masal kahramanları da eğlenceli bir dille anlatıldı.

Foça Belediyesi Reha Midilli Kültür Merkezi'nde sergilenen 'Masal Dünyası' isimli oyunu çocuklarla birlikte izleyen Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, "Yarıyıl tatili olması nedeniyle, çocuklarımızla birlikte kaliteli ve eğlenceli zaman geçirdik" dedi.

Başkan Demirağ, "İzmir Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte çocuklarımıza yönelik güzel etkinlikler gerçekleştirdik. Çocuklarımızın tatillerini kaliteli geçirmelerini sağlarken, hem eğlendiler, hem öğrendiler. Katkılarından dolayı İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımıza şükranlarımı ve teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Masal Dünyası' Foça'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement