Maske takmayanlara ağır sözler söyleyen Kerem Bürsin özür diledi - Son Dakika
Magazin

Maske takmayanlara ağır sözler söyleyen Kerem Bürsin özür diledi

Sen Çal Kapımı dizisinin başrol oyuncusu Kerem Bürsin Kerem Bürsin, kafelerde maskesiz oturanlara, "Kusura bakmayın ama siz salaksınız" dedi. Bürsin tepkiler üzerine özür diledi.

07.04.2021 19:05  Güncelleme: 19:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Oyuncu Kerem Bürsin, "Sen Çal Kapımı" dizisinde başrolü paylaştığı Hande Erçel'le Instagram üzerinden yaptığı canlı yayında takipçilerinin sorularını yanıtladı.

Bürsin, yayının sonunda 'sosyal mesaj verebiliyor muyuz?' diye sordu. Oyuncu ardından "O kafelere gidiyorsunuz ya maskelerinizi çıkarıyorsunuz ya affedersiniz de salaksınız! I am sorry, salaksınız. Ailelerinizi, insanları bir düşünün" dedi.

KEREM BÜRSİN'İN SÖZLERİ TEPKİ ÇEKTİ

Oyuncunun sözleri #haddinibilkerembürsin hashtag'i ile TT listesinde ilk sıraya yerleşti. Birçok kişi Kerem Bürsin'i eleştirirken, bazı kullanıcılar ise artan vaka sayılarını da hatırlatarak oyuncuya destek verdi.

ÖZÜR DİLEDİ

Kullandığı ifadelerin tepki çekmesi üzerine Bürsin, sosyal medya hesabından bugün yeni bir video paylaşarak özür diledi.

Bürsin "Dün canlı yayında kullandığım bir kelime, başka bir şey oldu… Bu yüzden kabul ediyorum 'salak' kelimesini kullanmak doğru ve hoş bir tercih değildi. Hatta yanlıştı. Bu yanlışım için özür dilerim" ifadelerini kullandı.

Maske takmayanlara ağır sözler söyleyen Kerem Bürsin özür diledi

Son Dakika Magazin Maske takmayanlara ağır sözler söyleyen Kerem Bürsin özür diledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (71)

  • Ali : Adam haklı ! Ben ailemle Bir senedir Evden mecbur olmadıkça çıkmıyorsam ...! Salak salak tır 29 5 Yanıtla
  • ......: 2 kelimeyi bir araya getirmiyor kalkmış salksınız diyor ııı ıııı ııııı ıııııı ııııı 9 22 Yanıtla
  • Ne özürü: Mazeretsiz maskeyi bilerek takmayan insanlar,cahil ahlaksız ve kasti yaptığından işlemin en ağırı yapılıp fişlemesi lazım,karakter ve ahlak olsa takarlar,özür mözür yok onlara terbiyesiz adiler maske takmayanlara) 24 5 Yanıtla
  • Malesef: Az bile söylemiş. 21 6 Yanıtla
  • kara: işte böyle seve seve özür diletirler sizin için para kazanma imaj şerefinizden daha önemli delikanlı isen çık de ki evet dedim takmayan salaktır hastalık bulaştıranlar salaktır 10 17 Yanıtla
  • KaoS: seyrede seyrede kral yaparsanız sonucuna katlanırsınız erişilmez yıldızlarınız :D 8 17 Yanıtla
  • Işıl : Çok şımarık biri hiç sevmiyorum 9 16 Yanıtla
  • Can dostu: Ya cok iyi niyetli hümanist düşünüyorsunuz. Siz hastalıktan durumdan insanlara bıraktığı etkiden haberiniz varmi esnaf 1 yili aşkın suredir kan agliyor insanlar muhtac oldular. Takmayanlara salak demis diye ustune gidiliyomus. Gitmeyin bence bakış acınızı değiştirin. Takmyanlarin yuzunden insanlar neler çekiyor. Takmayarak insanlarin haklarına tecavuz ediliyor 16 9 Yanıtla
  • Djddj: seyrede seyrede kral yaparsanız sonucuna katlanırsınız erişilmez yıldızlarınız :D 15 8 Yanıtla
  • Derya : Bunlara en büyük ceza dizilerini izlemeyin 5 18 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement