Maskeli Soyguncular Güvenlik Kameraları Sayesinde Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Maskeli Soyguncular Güvenlik Kameraları Sayesinde Yakalandı

Maskeli Soyguncular Güvenlik Kameraları Sayesinde Yakalandı

KARS'ta 'V- For Vendetta filminde kullanılan maskelerle bir markete girerek kasadaki 14 bin lirayı silah tehdidiyle alan 4 kişi, çevredeki 73 güvenlik kamerası sayesinde yakalandı.

07.01.2015 16:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

KARS'ta 'V- For Vendetta filminde kullanılan maskelerle bir markete girerek kasadaki 14 bin lirayı silah tehdidiyle alan 4 kişi, çevredeki 73 güvenlik kamerası sayesinde yakalandı. Olaydan 2 hafta sonra yakalanan 4 şüpheli 'nitelikli yağma' suçundan mahkemeye sevk edildi.

Olay, geçen 20 Aralık günü saat 22.30'da Turan Çelik Caddesi'ndeki bir markette meydana geldi. Markette para sayımı yapıldığı sırada içeriye giden eli silahlı ve yüzlerinde 'V-For Vendetta' filminde kullanılan maskeler olan 3 kişi kasadaki 14 bin 285 lirayı alarak dışarıda bekleyen otomobile binerek kaçtı. Soygun sonrası İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri, çevredeki 73 güvenlik kamerasını incelemeye aldı. İncelemeler sonucu kimlikleri tespit edilen 4 kişinin evlerine dün eş zamanlı operasyon düzenlendi. Soygun olayına karışan F.U. (20), Ö.K. (21) ile S.Ç. ve M.Ö. (23) gözaltına alındı. Olayda kullanılan 1 kuru sıkı tabanca ile 1820 liraya el konuldu. Olaydan iki hafta sonra yakalanan 4 kişi bugün 'nitelikli yağma' suçundan adliyeye verildi.

- Kars

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Maskeli Soyguncular Güvenlik Kameraları Sayesinde Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement