Maskesiz otobüse binmeye çalışan iki kişi, kendilerini uyaran otobüs şoförünü darp etti - Son Dakika
3.Sayfa

Maskesiz otobüse binmeye çalışan iki kişi, kendilerini uyaran otobüs şoförünü darp etti

Mersin'de maskesiz otobüse binmeye çalışan 2 kişi, kendilerini uyaran 65 yaşındaki otobüs şoförünü darp etti. Şoför hastaneye kaldırılırken, polis saldırganların yakalanması için çalışma başlattı.

06.07.2020 21:59  Güncelleme: 08:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'in Tarsus ilçesinde, maskesiz belediye otobüsüne binmeye çalışan 2 kişi, kendilerini uyaran şoför M.T.'yi (65) darp etti. M.T. hastaneye kaldırılırken, polis saldırganların yakalanması için çalışma başlattı. M.T.'nin darp edildiği anlar otobüsün güvenlik kamerası görüntülerine anbean yansıdı.

OTOBÜS ŞOFÖRÜNÜN UYARISINI DİNLEMEDİLER

Olay, dün gece saatlerinde, Yarbay Şemsettin Mahallesi Muhtarlığı önünde meydana geldi. Duraktan belediye otobüsüne binmeye çalışan maskesiz 2 kişiyi, otobüs şoförü M.T. maskesiz otobüse binemeyecekleri konusunda uyardı. 2 kişi, uyarıyı dikkate almayıp, maskesiz otobüse binmek için ısrar etti. Bu sırada 2 kişiden biri, otobüse binip küfrettiği M.T.'yi yumruklamaya başladı.

Maskesiz otobüse binmeye çalışan iki kişi, kendilerini uyaran otobüs şoförünü darp etti

ŞOFÖR HASTANEYE KALDIRILDI

Otobüs şoförü M.T.'nin darp edildiğini gören çevredekiler durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. 2 saldırgan olay yerinden kaçarken, gelen sağlık görevlilerince ilk müdahalesi yapılan M.T. hastaneye kaldırıldı.

Maskesiz otobüse binmeye çalışan iki kişi, kendilerini uyaran otobüs şoförünü darp etti

GÜVENLİK KAMERASINA ANBEAN YANSIDI

Polis ekipleri, saldırganların yakalanması için başlattığı çalışma kapsamında otobüsteki kamera kayıtlarını incelemeye alıp, çalışma başlattı. Öte yandan, M.T.'nin darp edildiği anlar otobüsün güvenlik kamerası görüntülerine anbean yansıdı.

Maskesiz otobüse binmeye çalışan iki kişi, kendilerini uyaran otobüs şoförünü darp etti
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Maskesiz otobüse binmeye çalışan iki kişi, kendilerini uyaran otobüs şoförünü darp etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (20)

  • yemedim: olan polise oluyor uğraşıyor didiniyor yakalıyorlar sonra ifadesi alınıp 5 dk sonra salınıyor 1 0 Yanıtla
  • İHL Lİ EĞİTİMCİ: 65 yaşındasın çalışıyon 25-30 yaşındaki işsizlerin hakkını yediğin için dayağı fazlasıyla hak etmişsin hak yerini bulmuş. 0 1 Yanıtla
    murat: polisin senide içeriye atması lazım. aslında senin gibi düşünenleri ülke dışına atmak lazım okyanusa mesela ama balıklarıda zehirlersin sen. 1 1 çalışan: bu ülkede emekli de olsan çalışmak zorundasın ihtiyacı olmasa 65 yaşında gidip de çalışmaz. cahil cahil konuşmayın 1 0 vatandaş: kalın kafalı bu kafaylamı çocuklara eğitim veriyorsun sen,millet geçinemediği için çalışır 1 0 ilhan: Başta ironi yaptığını düşündüm.Yazıklar olsun. 0 0 meko: çalışıyon denmez eğitimci olmuşsun ama türkçe konuşmayı bilmiyorsun, ilk önce kendini eğit sonra öğrencileri eğitirsin. 0 0 Nasıl yani: Bunu yapan cahiller için yorum yapacağınıza evde ailesi ile oturmak yerine ekmek parası için çalışan insana laf söylemek ne derece doğru . eğitimci mi? 0 0 yakup: Ihtiyaci varki calisiyor,ihtiyaci olmasa avrupalı gibi emekli maaşınla her sene bir ülke dolasir 0 0
  • Darp: Şoför dediginin yanında sopası hazır olur haksızlıga ugradımı alır kendisine saldıranın kafasını parçalar. 0 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement