Maski'nin Çalışmaları İl Genelinde Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Maski'nin Çalışmaları İl Genelinde Devam Ediyor

Maski\'nin Çalışmaları İl Genelinde Devam Ediyor

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Soma ilçesine bağlı Beyce Mahallesi’nde kullanım ömrünü tamamlayan 800 metrelik terfi hattının yenileme çalışmasını tamamlarken, Selendi’nin Fatih Mahallesi’nde gerçekleştirdiği 400 metrelik yağmursuyu hattı çalışmasının da sonuna geldi.

22.02.2018 12:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Soma ilçesine bağlı Beyce Mahallesi'nde kullanım ömrünü tamamlayan 800 metrelik terfi hattının yenileme çalışmasını tamamlarken, Selendi'nin Fatih Mahallesi'nde gerçekleştirdiği 400 metrelik yağmursuyu hattı çalışmasının da sonuna geldi.

MASKİ Genel Müdürlüğü il genelindeki çalışmalarını aralıksız devam ettiriyor.

Beyce Mahallesi'ne yeni terfi hattı

MASKİ Genel Müdürlüğü, Soma ilçesine bağlı Beyce Mahallesi'nde kullanım ömrünü tamamlayan 800 metrelik terfi hattının yenileme çalışmasını tamamladı. Ayrıca, mahallede içme suyu şebeke hattı bulunmayan yerleşim alanına sıfırdan hat döşeme çalışması devam ediyor.

MASKİ İçme Suyu Dairesi Başkanlığı, Soma ilçesine bağlı Beyce Mahallesi'nde 800 metrelik terfi hattı yenileme çalışmasını hayata geçirdi. Ayrıca mahallede içme suyu şebeke hattı bulunmayan yerleşim alanına sıfırdan hat döşemesi gerçekleştirilerek mahalle sakinlerinin sorununu çözülecek. Manisa Büyükşehir Belediyesi Soma Koordinasyon İşleri Şube Müdürü Ethem Karasoy, MASKİ İlçe Şefi Sıtkı Konyalı ve Mahalle Muhtarı Hulusi Bildin ile birlikte incelemelerde bulundu.

Beyce Mahalle Muhtarı Hulusi Bildin, "Terfi hattımız çok eski olduğu için sık sık patlaklar meydana geliyordu. Suyumuz, bu arızalardan dolayı devamlı kesiliyordu. Sağ olsun MASKİ, terfi hattımızı yenileme çalışmasını yaptı. Sıkıntımız, giderildiği için çok memnunuz. Manisa Büyükşehir Belediyemize ve MASKİ Genel Müdürlüğümüze bu hizmetten dolayı teşekkür ederim" dedi.

Fatih Mahallesi yağmursuyu çalışmalarında sona yaklaşıldı

MASKİ Genel Müdürlüğü, Selendi'nin Fatih Mahallesi'nde gerçekleştirdiği 400 metrelik yağmursuyu hattı çalışmasıyla, yağışlı havalarda mahallede yaşanan sıkıntılara son verecek.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelindeki yağmursuyu sorunlarına yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda MASKİ, Selendi ilçesine bağlı Fatih Mahallesi'nde yağışlı havalarda suyun daha hızlı tahliyesini gerçekleştirmek üzere başladığı yağmursuyu hattı döşeme çalışmalarına devam ediyor. Toplamda 400 metre uzunluğundaki yağmursuyu hattı döşeme çalışmasının tamamlanmasıyla birlikte olası su baskınları ile daha önce oluşan su birikintilerinin önüne geçilecek.

Fatih Mahalle Muhtar Azası Mehmet Küçük, "Mahallemizde altyapı eksikliğinden dolayı taşan yağmursuları nedeniyle vatandaşımızın yolda yürümesi, karşıdan karşıya geçmesi sıkıntılıydı. Araç giriş çıkışlarında da problem yaşanıyordu. Çöp dökmek için bile sokağa çıkamaz olduk. Her yer çamur içinde kalıyordu. Sağolsun MASKİ yetkilileri hemen ilgilendiler. Şu an yağmursuyu hat döşeme çalışmalarında sona yaklaşılıyor. Mahallemizde yapılan bu hizmetten dolayı çok memnunuz. Günden güne daha iyi hizmetlerin yapılacağından da hiç kuşkumuz yok. Biz MASKİ'ye güveniyoruz. Çalışmalarından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun'a teşekkür ederiz. Mahallem ve şahsım adına selamlarımızı gönderiyorum" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Maski'nin Çalışmaları İl Genelinde Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kayseri'de Yabancı Uyruklu Şahsı Bıçaklayarak Öldüren Adam Tutuklandı
    23:42 Kayseri'de Yabancı Uyruklu Şahsı Bıçaklayarak Öldüren Adam Tutuklandı

    Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde, aralarında husumet bulunan M.P. ile yabancı uyruklu Abdul Shaid Zahin arasında çıkan tartışma sonucunda M.P. tarafından bıçaklanan Zahin hayatını kaybetti. Şüpheli M.P. gözaltına alındıktan sonra tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

  • İçişleri Bakanı Müfettiş Görevlendirdi, DEM Parti'den Yanıt Geldi
    23:42 İçişleri Bakanı Müfettiş Görevlendirdi, DEM Parti'den Yanıt Geldi

    Yerel seçimlerin ardından Diyarbakır Belediye Meclisi salonundan Türk bayrağının kaldırılması ve Mardin Büyükşehir Belediye Meclisi'nin açılışında 'İstiklal Marşı'nın okutulmadığına' ilişkin İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya mülkiye müfettişlerini görevlendirdi. DEM Parti'den ise konuya ilişkin yanıt geldi.

  • Hatay İskenderun'da 4 hükümlü ve 5 şüpheli yakalandı
    23:38 Hatay İskenderun'da 4 hükümlü ve 5 şüpheli yakalandı

    Hatay'ın İskenderun ilçesinde, kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 hükümlü ile çeşitli suçlardan aranan 5 şüpheli yakalandı. Operasyonlarda bir tabanca, 90 fişek, 4 tüfek, 11 tüfek fişeği ile 1 bıçak ele geçirildi. Tutuklanan şüpheliler adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

  • Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında 29 düzensiz göçmen yakalandı
    23:33 Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında 29 düzensiz göçmen yakalandı

    Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında Sahil Güvenlik Kuzey Ege Grup Komutanlığı ekipleri tarafından hareket halinde bir lastik bot tespit edildi. Yapılan operasyonda Afganistan ve İran uyruklu 8'i çocuk toplam 29 düzensiz göçmen yakalandı. Göçmenler, işlemlerinin ardından Ayvacık Geri Gönderme Merkezine teslim edildi.

  • Kayseri'de kız isteme kavgasında silahlı saldırı: 1 yaralı
    23:24 Kayseri'de kız isteme kavgasında silahlı saldırı: 1 yaralı

    Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde kız isteme esnasında çıkan silahlı kavgada bir kişi yaralandı. Kız istemeye giden bir kişi ile aile arasında çıkan tartışmanın büyümesi üzerine saldırgan, yanında getirdiği pompalı tüfekle kızın abisine ateş etti. Yaralanan kişi hastaneye kaldırılırken, saldırgan ise polis tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Advertisement