MasterChef Murat Özdemir'in Eziyet Ettiği Papağan Tedavi Altına Alındı - Son Dakika
Güncel

MasterChef Murat Özdemir'in Eziyet Ettiği Papağan Tedavi Altına Alındı

MasterChef programıyla adını duyuran Murat Özdemir'in işkence uyguladığı papağan, sabah saatlerinde veterinere götürülerek tedavi altına alındı.

18.12.2018 12:24  Güncelleme: 12:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef yarışmasıyla adını duyuran Murat Özdemir'in, papağana işkence ettiği video büyük tepki çekti. Özdemir'in eziyet ettiği papağan sabah saatlerinde ise veterinere götürülerek tedavi altına alındı.

PAPAĞAN TEDAVİ ALTINA ALINDI

Murat Özdemir'in şiddet uyguladığı papağan sabah saatlerinde ise veterinere götürülerek tedavi altına alındı. Şüpheli Özdemir'in uyuşturucu kullanmak, mala zarar vermek ve aile içi şiddet gibi birçok suçtan sabıkası olduğu öğrenildi. Özdemir'in yargılandığı bir davadan ise 'denetimli serbestlik'le tahliye edildiği belirtildi.

MasterChef Murat Özdemir'in Eziyet Ettiği Papağan Tedavi Altına Alındı

MURAT ÖZDEMİR ADLİYEYE SEVK EDİLECEK

Papağana yaptığı işkence videosunu sosyal medya hesabından paylaşarak tüm Türkiye'nin tepkisini çeken Murat Özdemir öğle saatlerinde adliyeye sevkedilecek. Gece polis merkezinde tutulan Özdemir'in alkollü olduğu belirtildi.

MasterChef Murat Özdemir'in Eziyet Ettiği Papağan Tedavi Altına Alındı

DÜN AKŞAM GÖZALTINA ALINDI

Dün akşam saatlerinde gözaltına alınarak Beşiktaş Asayiş Büro Amirliği'ne getirilen Özdemir, burada yapılan işlemlerinin ardından sabah saatlerinde Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na götürüldü.

MasterChef Murat Özdemir'in Eziyet Ettiği Papağan Tedavi Altına Alındı

SERBEST BIRAKILDIKTAN 5 DAKİKA SONRA YENİDEN GÖZALTINA ALINDI

MasterChef yarışmasından uygunsuz davranışlarından dolayı diskalifiye edilen ve beslediği papağana işkence uygulayan Murat Özdemir, dün akşam gözaltına alındı. İfadesi alındıktan sonra serbest bırakılan Özdemir, savcılığın talimatıyla 5 dakika sonra yeniden gözaltına alındı.

MasterChef Murat Özdemir\'in Eziyet Ettiği Papağan Tedavi Altına Alındı

Son Dakika Güncel MasterChef Murat Özdemir'in Eziyet Ettiği Papağan Tedavi Altına Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (31)

  • oleyyyy: ya murat sen nasıl bi insan artığısın be kardeşim ... senin notunu daha illk izlediğim yemekteyiz yarışmasında verdim içinde insan sevgisi olmayan egoist aşağılık biri olduğun o günden belliydi .... 20 0 Yanıtla
  • duyarlı vatandaş: bu adamın haberlerini daha vermeyin bu adamı görüncü benimde psikolojim bozuluyor !!!! 17 0 Yanıtla
  • Urfalı: Bu yaratığı hayvanat bahçesine koysunlar 16 0 Yanıtla
  • allahın elçisi: bu adamı bana verin ona bişe yapacayım 13 3 Yanıtla
  • vatandaş: koğuş veya nezaret arkadaşlarına önemli hatırlatma lütfen bu adamı bu papağan gibi bağırtın 16 0 Yanıtla
  • papişkoya noldu: Papağanı dövmek nedir yaa acunun keşfetiği adamlar hep farklı olanı yapmaya çalışıyorlar ya işte al sana farklılık kimse daha önce papağana işkence yapmamıştır emin olun 14 0 Yanıtla
  • Kim verdi : 15 Temmuzda rehineleri canlı kalkan yapmışlar....ne istedilerde vermedik ,rehine bile verdik. 5 8 Yanıtla
  • z raporu: adamın ayarını bozdunuz acun 9 4 Yanıtla
  • ibrahim kara: tamam hoş güzel neden insallarada bu kadar değer vermiyoruz:( 4 8 Yanıtla
  • D.Bakır : Hayvanat bahçesine nie katsınlar hayvanlara hakaret olur 8 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Orman Genel Müdürlüğü, Kütahya Orman Bölge Müdürlüğüne 5 arazöz tahsis etti
    05:34 Orman Genel Müdürlüğü, Kütahya Orman Bölge Müdürlüğüne 5 arazöz tahsis etti

    Orman Genel Müdürlüğü, Kütahya Orman Bölge Müdürlüğüne tahsis ettiği 5 arazözün Makine ve İkmal Şube Müdürlüğünce teslim alındığını bildirdi. 2024 model ve 4 ton sutaşıma kapasitesine sahip olan arazözler, orman yangınlarına daha hızlı ve etkili müdahale edebilmek amacıyla ekipler tarafından kullanılacak. Arazözlerin teslim alınması programında Bölge Müdürü Erdal Dingil, Makine ve İkmal Şube Müdürü Tuncay Yakın, Orman Yangınlarıyla Mücadele Şube Müdürü Ahmet Yavuz Helvacı ve Kütahya Orman İşletme Müdürü Mustafa Doğan gibi yetkililer hazır bulundu. Bölge Müdürü Erdal Dingil, arazözlerin bölgedeki orman yangınlarında güçlerine güç katacağını belirterek, arazözlerin bir an önce İşletme Müdürlüklerine dağıtılması talimatı verdi.

  • Banksy'nin Finsbury Park'taki Son Eseri Ziyaretçi Akınına Uğradı
    04:22 Banksy'nin Finsbury Park'taki Son Eseri Ziyaretçi Akınına Uğradı

    Dünyaca ünlü sokak sanatçısı Banksy'nin Londra'nın Finsbury Park bölgesinde yaptığı son eser, yeşil badana gibi görünüyor. Eserin Banksy'ye ait olup olmadığı tartışmaları başladı. Eserin fotoğrafları sosyal medyada paylaşıldı. İngiltere İşçi Partisi'nin eski lideri Jeremy Corbyn de eseri ziyaret etti. Eserin nasıl korunacağı henüz bilinmiyor.

  • AB, Batı Şeria'daki şiddet yanlısı İsrailli yerleşimcilere yaptırım uygulayacak
    03:23 AB, Batı Şeria'daki şiddet yanlısı İsrailli yerleşimcilere yaptırım uygulayacak

    Avrupa Birliği (AB) Dışişleri Bakanları, Batı Şeria'daki şiddet yanlısı İsrailli yerleşimcilere karşı yaptırım uygulanması konusunda anlaşmaya vardı. Yaptırımlar çerçevesinde şiddet yanlısı yerleşimcilerin AB ülkelerine girişi yasaklanacak ve mal varlıkları dondurulacak. Ayrıca Hamas için de ek yaptırım kararı alındı.

  • Milli Yol Partisi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü için açıklama yaptı
    03:01 Milli Yol Partisi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü için açıklama yaptı

    Milli Yol Partisi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla bir açıklama yayınladı. Parti Sözcüsü Yunus Ekşi, zaferin milletimizin bağımsızlık direnişinin en önemli göstergelerinden biri olduğunu belirtti. Açıklamada, Çanakkale Zaferi'nde şehit düşenlerin anıldığı ve ekonomik bağımsızlığın korunması için dışa bağımlı ekonomi modelinin değiştirilmesi gerektiği vurgulandı.

  • Düzce'de 1 haftada 8 bin araç denetlendi, bin 417 araca 671 bin lira ceza
    02:49 Düzce'de 1 haftada 8 bin araç denetlendi, bin 417 araca 671 bin lira ceza

    Düzce'de polis ekipleri Ramazan ayında da kural tanımayan sürücülere yönelik denetimlerini sürdürürken, denetlenen 8 bin 96 araçtan bin 417'sine cezai işlem uygulandı. Yapılan kontrollerde toplamda 671 bin 159 lira cezai işlem uygulanırken, 16 bin 587 kişi sorgulandı ve 30 aranan şahıs gözaltına alındı. Ayrıca 110 araç trafikten men edildi.


Advertisement