MasterChef Türkiye'ye veda eden isim Nalan Toprak oldu - Son Dakika
Magazin

MasterChef Türkiye'ye veda eden isim Nalan Toprak oldu

Yeni sezona hızlı bir giriş yapan MasterChef Türkiye, dün akşam yeni bölümüyle ekrana geldi. Nalan, Ekin, Eda ve Orhan'ın eleme potasına kaldığı finalde yaptığı yemekle yarışmaya veda eden isim bir dönem Yemekteyiz'de de yarışan Nalan oldu.

11.09.2019 08:28  Güncelleme: 08:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TV8'de yayınlanan ve jüri üyeliklerini Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanni'nin yaptığı MasterChef'in 2'nci sezon 11'inci yeni bölümünde kırmızı takımda eleme heyecanı yaşandı. Yemekteyiz yarışmasında adını duyurduktan sonra MasterChef Türkiye'ye katılan Nalan, yarışmaya veda eden isim oldu.

ELEME ADAYLARI BELLİ OLDU

MasterChef Türkiye'de Pazartesi günü ekrana gelen bölümde kırmızı takımdan Nalan ve Eda eleme adayı olmuş, ardından bugün yine dokunulmazlığı kaybeden kırmızı takımdan Ekin ve Orhan oldu.

MasterChef Türkiye'ye veda eden isim Nalan Toprak oldu

DOKUNULMAZLIĞI BATUHAN KAZANDI

MasterChef Türkiye'nin son bölümünde ilk olarak dokunulmazlık oyunu yapıldı. Ünlü şefler, yarışmacılardan 5 çay menüsü istedi. Cheesecake, incirli tart, sakallı sandviç, mercimek köftesi, otlu poğaça menüsü hazırlayan ve eleme potasından kurtulan iki takımda biri, yapılan puanlama sonucu dokunulmazlık kazandı. Kazana mavi takım olunca kırmızı takım yarışmacıları bireysel dokunulmazlık oyunu için yeniden yemek yaptı. Oyunu kaybeden kırmızı takım, İtalyan yemeği yaparak mücadele etti. Bireysel dokunulmazlığı ise Batuhan kazandı.

MasterChef Türkiye'ye veda eden isim Nalan Toprak oldu

NALAN YARIŞMAYA VEDA ETTİ

MasterChef'in ikinci eleme yemeği ise Mehmet Yalçınkaya'nın istediği mısır püresi üzerinde kuzu sırtı oldu. Eleme adayları olan Ekin, Nalan, Eda ve Orhan, Mehmet Şef'in tabağına en çok benzeyen tabağı çıkarmak için kıyasıya yarıştı. 30 dakikada yemekleri yapan yarışmacılar jüri karşısına çıktı. MasterChef Türkiye'de bu hafta elenen isim ise Nalan oldu.

MasterChef Türkiye'ye veda eden isim Nalan Toprak oldu

NALAN TOPRAK KİMDİR?

14 temmuz 1988 İstanbul Kadiköy doğumlu. Okul yılları çok başarılı geçti hatta bu yüzden 6. sınıfta okul birinciliğinden dolayı ödül olarak 2 haftalık Danimarka tatili kazandı. Öğrenimini Marmara Üniversitesi Biyomedikal bölümünde tamamladı. Ama ilgi alanlarından en önemlisi olan yemek yapma isteği onu yemek pişirmeye itti. Sonra TV8'de başlayan Yemekteyiz yarışması, yarışma arzusu uyandırınca kendini başvuru yaparken buldu. 1 yıl içerisinde best of'da dahil 2 kere Yemekteyiz yarışmasında yarışmasının ardından MasterChef'e katıldı. Toprak'ın asıl mesleği ise futbol hakemliğidir.

MasterChef Türkiye'ye veda eden isim Nalan Toprak oldu
MasterChef Türkiye'ye veda eden isim Nalan Toprak oldu
MasterChef Türkiye\'ye veda eden isim Nalan Toprak oldu

Son Dakika Magazin MasterChef Türkiye'ye veda eden isim Nalan Toprak oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • chef: iyiki gittin nalan ...sıra eda yılanında 3 2 Yanıtla
  • Feryal: Eh yeter,, ekranlarda boy gösterdi amacına ulaştı işte 4 0 Yanıtla
  • nereden nereye: şişirmeyin şu insanları ne hakemi kızın instagramına baktım kliplerde felan nerde boş iş var orada bu kız var.. 3 0 Yanıtla
  • Devrimci kemalim ben: Yemek yapıp yarışmaya değilde entrika kurmaya gelmiş.dün kendimi yalan rüzgari,cesur ve güzel dizisi izliyorum sandım.şaka şaka.bir insan kendine azar işittirmek,fırça attırmak için, bu kadar kendini küçük düşürürmü.o yarışmadakilere Allah akıl fikir versin 3 0 Yanıtla
  • Feryal : Iyi işte tv de boy göstermiş oldu, amaç oydu zaten 3 0 Yanıtla
  • edalım: çok iyi olmuş haketti yılannnnnnnnn 2 0 Yanıtla Zeynep: Kesinlikle doğru.. Çok antipatikti ve yaklaşımları çok iticiydi.. İsabet olmuş.. 2 0
  • Duygu: Gusül abdesti önemli kaç kişi biliyor 1 0 Yanıtla
  • Falcao: Nalan entirikaci tam bir yılandı gitmesi iyi oldu ama en güzeliydi ariyacak gözlerimiz taş gibiydi 1 0 Yanıtla

Advertisement