MasterChef Türkiye Bitti Mi? - Son Dakika
Güncel

MasterChef Türkiye Bitti Mi?

MasterChef Türkiye Bitti Mi?

Sevilen yarışma MasterChef'in, O Ses Türkiye yarışmasının başlamasıyla birlikte yayın günü değişti. MasterChef hangi gün yayınlanacak? MasterChef yeni bölümü ne zaman?

06.10.2018 09:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan MasterChef Türkiye, Cumartesi ve Pazar akşamları ekranlara geliyordu fakat, MasterChef Türkiye sevenlerini bu hafta kötü bir sürpriz bekliyor. MasterChef yerine O Ses Türkiye yayınlanacak. İzleyiciler, ''MasterChef bitti mi? MasterChef ne zaman yayınlanacak? '' merak ediyor.

MASTERCHEF NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Somer Sivrioğlu, Hazer Amani ve Mehmet Yalçınkaya'nın jürisi olduğu MAsterChef Türkiye artık Cumartesi ve Pazar günleri ekranlara gelmeyecek. O Ses Türkiye'nin başlamasıyla bu hafta yayın akışında olmayan MasterChef, 8 Ekim Pazartesi günü 20.00'de yeni bölümüyle ekranlarda olacak Türkiye'nin MasterChef'i olmak isteyen isimleri bir araya getiren yarışma, en son 30 Ekim Pazar günü ekranlara gelmişti. MasterChef'te bu hafta eleme potasına Zeynep, Murat, Esra ve Eslem kaldı. Son ikiye kalan Zeynep ve Eslem jürinin karşısına çıkarak, Zeynep bu hafta yarışmaya veda etti.

Son Dakika Güncel MasterChef Türkiye Bitti Mi? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Aras Elektrik Genel Müdürü Personel ile Bayramlaştı
    09:52 Aras Elektrik Genel Müdürü Personel ile Bayramlaştı

    Ramazan Bayramı sonrası Aras Elektrik Genel Müdürü Fikret Akbaş, çalışanların bayramını kutladı. Akbaş, bayramların birliktelik ve paylaşma duygusunu artırdığını belirtti. Aras EDAŞ personeli de mesaiye başladıktan sonra Genel Müdürlük binasında bayramlaşma kutlaması yaptı. Genel Müdür Akbaş, çalışma arkadaşlarına teşekkür ederek bayramlarını kutladı.

  • Erzurum'da Doğal Malzemelerle Maket Kursu Yoğun İlgi Görüyor
    09:52 Erzurum'da Doğal Malzemelerle Maket Kursu Yoğun İlgi Görüyor

    Erzurum'un Uzundere ilçesinde ESMEK ve TÜYEG tarafından düzenlenen maket kursuna gençler büyük ilgi gösteriyor. Kurs, doğal ve atık malzemeler kullanılarak yapılan maketlerin üretimini öğretiyor. Kursiyerler, kısa sürede öğrendikleri tekniklerle kendi maketlerini yapmaya başladı. Doğal güzellikleri yansıtan detaylarıyla dikkat çeken maketler, bölgede sanatın ve el becerilerinin gelişimine katkı sağlıyor.

  • Eskişehir'de Otomobil Takla Attı: Sürücü Yaralandı
    09:51 Eskişehir'de Otomobil Takla Attı: Sürücü Yaralandı

    Eskişehir'de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce refüje çıkarak aydınlatma direğine çarpan, daha sonra ise takla atan otomobil hurdaya dönerken sürücü yaralandı. Kazada yaralanan sürücü hastaneye kaldırıldı ve sağlık durumu iyi olduğu belirtildi.

  • Adana'da Yapılan Uygulamalarda 34 Ruhsatsız Tabanca ve 9 Ruhsatsız Uzun Namlulu Tüfek Ele Geçirildi
    09:51 Adana'da Yapılan Uygulamalarda 34 Ruhsatsız Tabanca ve 9 Ruhsatsız Uzun Namlulu Tüfek Ele Geçirildi

    Adana'da polis ekipleri bir hafta boyunca yapılan uygulamalarda 34 ruhsatsız tabanca, 9 ruhsatsız uzun namlulu tüfek ve 2 yarı otomatik tabanca ele geçirdi. Ayrıca, yapılan uygulamalarda 2 otomatik tabanca, 9 kurusıkı tabanca, 49 şarjör, bin 394 fişek, 2 kesici deli alet, 316,96 narkotik madde, 352 uyuşturucu hap, 18.5 litre kaçak içki ve 11 çalıntı motosiklet ele geçirildi. Toplamda 55 kişi tutuklandı.

  • Adana'da 54 ruhsatsız silah ele geçirildi, 373 şahıs yakalandı
    09:50 Adana'da 54 ruhsatsız silah ele geçirildi, 373 şahıs yakalandı

    Adana Emniyet Müdürlüğü ve Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen asayiş uygulamalarında bir hafta boyunca 34 ruhsatsız tabanca, 9 ruhsatsız uzun namlulu tüfek ve 2 yarı otomatik tabanca ele geçirildi. Ayrıca, 2 otomatik tabanca, 9 kurusıkı tabanca, 49 şarjör ve bin 394 fişek de bulundu. Uygulamalar sonucunda 316,96 gram narkotik madde, 352 uyuşturucu hap, 18.5 litre kaçak içki ve 11 çalıntı motosiklet de ele geçirildi. Toplamda 373 şahıs yakalanırken, 55 kişi tutuklandı.

  • Türkiye'nin
    09:50 Türkiye'nin "Kişi Başına En Çok Borç Düşen Belediyesi" Ankara'da.

    31 Mart yerel seçimlerinde Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde CHP’den Belediye Başkanı seçilen Yakup Odabaşı, Türkiye'nin kişi başına en çok borç düşen belediyesinin Gölbaşı olduğunu belirtti. Odabaşı, belediyenin, yaklaşık 1 milyar 60 milyon TL borcu bulunduğunu söyledi. Odabaşı, belediyede 400 personel bulunduğunu da ifade ederek, “Gizli çalışanlar var. Yani olmadığı halde burada görünen isimler var” dedi.


Advertisement