Masterguitar Europe Tour 2016 - Son Dakika
Kültür Sanat

Masterguitar Europe Tour 2016

Masterguitar Europe Tour 2016

Hollanda'dan Thomas Zwijsen ve ABD'den Ben Woods'un birlikte gerçekleştirdiği Masterguitar turnesi Türkiye'ye de uğruyor!

25.10.2016 19:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hollanda'dan Thomas Zwijsen ve ABD'den Ben Woods'un birlikte gerçekleştirdiği Masterguitar turnesi Türkiye'ye de uğruyor! İki gitariste Türkiye konserlerinde Ali Deniz Kardelen de eşlik edecek!

Thomas Zwijsen:

Klasik ve akustik gitar çalan genç Hollandalı müzisyen Thomas Zwijsen'in hayatı Nylon Maiden adlı albümünü yayınladığında değişti. Bu albümde ünlü Heavy Metal grubu Iron Maiden'ın şarkılarını klasik gitar ile yorumlayan müzisyen özellikle Fear Of The Dark adlı şarkı için yaptığı video ile büyük ilgi çekti.

Ben Woods:

ABD'li flamenko gitaristi Ben Woods, ünlü rock şarkılarına yaptığı flamenko yorumlarla büyük ilgi çekmekte. Sanatçının Megadeth'in ünlü şarkısı Holy Wars ve System Of A Down'un Toxicity şarkıları için yaptığı flamenko yorumlar Youtube'da ilgiyle izleniyor.

Ali Deniz Kardelen:

İlk albümü First Steps'i bu yıl yayınlayan Ai Deniz Kardelen, Ağustos 2016'da Kanada'da katıldığı gitar yarışmasında 2., ABD'nin Indianapolis şehrinde katıldığı gitar yarışmasında ise 1. oldu. Ali Deniz Kardelen hem kendi besteleri hem de yaptığı değişik coverlar ile ilgi çekmekte. Özellikle birOrhan Gencebay klasiği olan Batsın Bu Dünya yorumu ilgiyle izlenmekte.

25 Ekim Salı akşamı 6: 45 KK'de sahne alacak birbirinden yetenekli bu üç gitarist 2 saat boyunca müzikseverlere hem kendi bestelerini hem de sevilen şarkıları çalacaklar.

Daha önceden Richie Kotzen, Paul Gilbert, Vinnie Moore, Ewan Dobson gibi önemli gitar virtüözlerinin Türkiye konserlerini düzenleyen MOODLIVE tarafından düzenlenen konser Türkiye'nin önemli müzik partallarından Türk Gitar'ın katkılarıyla gerçekleşecek.

Kaynak: Etkinlik.io

Son Dakika Kültür Sanat Masterguitar Europe Tour 2016 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement