Masumiyet Filminin Çekildiği Saray Otel, Mülteci Oteli Oldu - Son Dakika
Güncel

Masumiyet Filminin Çekildiği Saray Otel, Mülteci Oteli Oldu

Masumiyet Filminin Çekildiği Saray Otel, Mülteci Oteli Oldu

YÖNETMEN Zeki Demirkubuz'un 20 yıl önce İzmir'de çektiği 'Masumiyet' filminin birçok sahnesinin geçtiği Saray Otel, mültecilerin konaklama merkezi haline geldi.

24.12.2017 11:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

YÖNETMEN Zeki Demirkubuz'un 20 yıl önce İzmir'de çektiği 'Masumiyet' filminin birçok sahnesinin geçtiği Saray Otel, mültecilerin konaklama merkezi haline geldi.

Zeki Demirkubuz'un 1997 yılında vizyona giren ve Antalya Film Festivali ile Altın Koza Film Festivali gibi prestijli yarışmalarda birçok ödüle layık görülen Masumiyet filminin çekildiği Saray Otel, bugünlerde mültecilerin ağırlıklı olarak kaldığı bir yer haline geldi. Otel, birçok Afrika kökenli mülteci tarafından ekonomik nedenlerden ötürü tercih ediliyor.

Filmin çekilmesi ardından işletmesi birçok kez el değiştiren otelin iç dizaynı 20 sene öncekiyle aynı değil. Otel resepsiyonunun önündeki geniş alanda, daha fazla müşterinin ağırlanması amacıyla odalar inşa edildiği, dış cephesinin ise bordo renge boyandığı görüldü.

- İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Masumiyet Filminin Çekildiği Saray Otel, Mülteci Oteli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Sakarya'da kahreden olay: Balkondan düşen 3 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti
    03:04 Sakarya'da kahreden olay: Balkondan düşen 3 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

    Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde babaannesinin üçüncü katta bulunan evinin balkonundan yere düşen 3 yaşındaki çocuk, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Acı olay, Yenigün Mahallesi Hasırcılar Caddesi üzerinde meydana geldi.

  • Buharkent'ten Başkan Çerçioğlu'na hizmet teşekkürü
    02:52 Buharkent'ten Başkan Çerçioğlu'na hizmet teşekkürü

    Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin Buharkent ilçesinde yaptığı alt ve üst yapı çalışmaları ile sıcak asfalt çalışmaları vatandaşlar tarafından tam not aldı. Vatandaşlar, Büyükşehir Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür etti.

  • Çankırı'da Otomobil Yangını İtfaiye Tarafından Söndürüldü
    02:50 Çankırı'da Otomobil Yangını İtfaiye Tarafından Söndürüldü

    Çankırı'nın merkezinde bulunan Yamaç sokakta bir otomobilde çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangında can kaybı veya yaralanma olmazken, otomobilde maddi hasar meydana geldi.

  • Başkan Günel: 'Bugün kına gecemiz, 31 Mart'ta düğünümüz var'
    02:40 Başkan Günel: 'Bugün kına gecemiz, 31 Mart'ta düğünümüz var'

    Kuşadası Belediye Başkanı ve CHP Kuşadası Belediye Başkan Adayı Ömer Günel, 31 Mart yerel seçimlerine saatler kala son büyük seçim mitingini binlerce Kuşadalının katılımıyla İsmail Cem Dostluk ve Barış Meydanı'nda yaptı. Başkan Günel, konuşmasında sevgi ve destek mesajları verirken, rakiplerine cevaplarını da sandıkta vereceklerini belirtti.

  • Sakarya'da 3 yaşındaki çocuk balkondan düşerek hayatını kaybetti
    02:33 Sakarya'da 3 yaşındaki çocuk balkondan düşerek hayatını kaybetti

    Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde babaannesinin üçüncü katta bulunan evinin balkonundan yere düşen 3 yaşındaki çocuk, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olayın ardından cenaze namazı düzenlenecek.

  • Adıyaman'daki korkutan yatakhane yangını söndürüldü
    02:27 Adıyaman'daki korkutan yatakhane yangını söndürüldü

    Adıyaman'da kalıcı konutların yapıldığı bölgede işçilerin kaldığı 3 katlı konteyner yatakhanede çıkan yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Yatakhanede kalan 461 işçi yara almadan kurtulurken olay yerinde soğutma çalışmaları devam ediyor. Vali Osman Varol, yangının çatıdan elektrik kaynaklı olduğunu belirtirken, herhangi bir yaralı veya can kaybının olmadığını açıkladı.

  • Aydın Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür
    02:17 Aydın Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür

    Aydın'ın Buharkent ilçesinde yapılan alt ve üst yapı çalışmaları ile sıcak asfalt çalışmalarından memnun olan vatandaşlar, Aydın Büyükşehir Belediyesi Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür etti.

  • Adıyaman'da Konteyner Yatakhanesinde Yangın: İşçiler Kurtuldu
    02:16 Adıyaman'da Konteyner Yatakhanesinde Yangın: İşçiler Kurtuldu

    Adıyaman'da kalıcı konutların yapıldığı bölgede bulunan 3 katlı konteyner yatakhanede çıkan yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Yatakhanede kalan 461 işçi yara almadan kurtulurken olay yerinde soğutma çalışmaları devam ediyor. Vali Osman Varol, yangının çatıdan elektrik kaynaklı olduğunu belirterek, işçilerin güvenli bir şekilde tahliye edildiğini ve herhangi bir yaralanma veya can kaybının olmadığını açıkladı.

  • Ömer Günel, Kuşadası'nda büyük miting düzenledi
    02:14 Ömer Günel, Kuşadası'nda büyük miting düzenledi

    Kuşadası Belediye Başkanı ve CHP Kuşadası Belediye Başkan Adayı Ömer Günel, 31 Mart yerel seçimlerine saatler kala son büyük seçim mitingini binlerce Kuşadalının katılımıyla İsmail Cem Dostluk ve Barış Meydanı'nda yaptı. Kuşadalılar, ellerinde taşıdıkları meşale, döviz ve pankartlarla Başkan Ömer Günel'i coşkuyla karşıladı.


Advertisement