Mavibahçe'nin 'Gökyüzünde Ziyafet Projesi'ne 8 Ödül - Son Dakika
Yerel

Mavibahçe'nin 'Gökyüzünde Ziyafet Projesi'ne 8 Ödül

Mavibahçe\'nin \'Gökyüzünde Ziyafet Projesi\'ne 8 Ödül

İzmir’in yeni yaşam merkezi MaviBahçe tarafından düzenlenen, lezzet ve yemek tutkunlarına 55 metrede farklı bir heyecan yaşatan ‘Gökyüzünde Ziyafet’ isimli proje, Pazarlama ve İletişim Profesyonelleri Derneği tarafından 8 ödüle birden layık görüldü.

09.05.2017 10:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in yeni yaşam merkezi MaviBahçe tarafından düzenlenen, lezzet ve yemek tutkunlarına 55 metrede farklı bir heyecan yaşatan 'Gökyüzünde Ziyafet' isimli proje, Pazarlama ve İletişim Profesyonelleri Derneği tarafından 8 ödüle birden layık görüldü.

Dünyadaki en seçkin ve yaratıcı projeleri seçmek ve yaratıcılığı teşvik etmek amacıyla 1995 yılından beri Amerika'da ve her yıl dünyadan binlerce başvurunun yapıldığı Hermes Creative Awards; Pazarlama ve İletişim Profesyonelleri Derneği'nin düzenlediği yarışmadan MaviBahçe'ye ödül geldi. Şirketlerin pazarlama ve iletişim birimleri, reklam ajansları, halkla ilişkiler ajansları, prodüksiyon firmaları gibi pek çok uluslararası kurumun katıldığı yarışmada İzmir'in yeni yaşam merkezi MaviBahçe toplam 8 ödüle layık görüldü. "Gökyüzünde Ziyafet" projesi ile 4 platinum 4 gold ödül alan MaviBahçe, özel etkinlik, etkinlik pazarlaması, iletişim-pazarlama kampanyası, halkla ilişkiler kampanyası, entegre pazarlama kampanyası, viral pazarlama, müşteri bağlayıcılık, firma markalaştırma alanlarında ödüllerini almaya hak görüldü.

Gökyüzünde Ziyafet

Türkiye'de İstanbul'dan sonra İzmir'de gerçekleştirilen gökyüzünde ziyafet etkinliği büyük ilgi gördü. MaviBahçe'de, etkinlik firması Marcaevent tarafından, İzmir Gurme Guide'ın katkılarıyla düzenlenen organizasyon lezzet ve yemek tutkunlarını bir araya getirmişti. MaviBahçe'nin yan tarafına kurulan özel bir vinçle kaldırılan masada, kemerleri bağlanıp 55 metre yükseğe çıkartılan konuklar, farklı ve heyecanlı bir deneyim yaşamıştı. İzmir Gurme Guide Yazarı Ahmet Güzelyağdöken'in hazırladığı yemekleri tadan misafirler, yaklaşık bir saat havada kaldıktan sonra sorunsuz bir şekilde yere inmişti. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mavibahçe'nin 'Gökyüzünde Ziyafet Projesi'ne 8 Ödül - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement